אומה אמיתית מאת DXL מג'ינס מג'ינס מתאים לאתלטיקה גדולים וגבוהים, שטופים כחולים

99% כותנה, 1% סטרץ '. מְיוֹבָּא. סגירת כפתורים. שטיפת מכונות. הרבה מקום : הג'ינס המתאים לאתלטי שלנו מגיע עם חדר נוסף במושב ובירכיים. הם מספקים לך נחמה לאורך היום שלך, מה שהופך אותם חיוניים בארון הבגדים של כל אדם. עוד מקום במושב ובירכיים. סגנון 5 כיס. זבוב זבוב עם סגירת כפתורים. תפרים זוויתיים על הכיסים האחוריים. שטיפה במכונה. אומה אמיתית מאת DXL Big ו- Stallic-Fit מכנסי ג'ינס נוחים של DXL וגבוהים מעוצבים עם יותר מקום במושב ובירכיים, ומציגים פרטים מותאמים המתאימים לגופכם בצורה הטובה ביותר. 98% כותנה/2% סטרץ 'יותר מקום במושב וירכיים זבוב מיקוד בסגנון 5 כיס עם סגירת כפתורים תפרים זוויתיים על שטיפת מכונות כיסים אחוריים; אומה אמיתית מיובאת : ללבוש אותם היטב - הקולקציה המעורערת והנפקה הזו מציעה מאות המראה הנוכחי של ימינו. החל ממג'ינס מושלם, שחוק היטב, במצוקה בכל המקומות הנכונים ועד מעילי ג'ינס מחוספסים וקפוצ'ונים לחולצות, מכנסיים קצרים וטיז גרפי, לאומה האמת יש את כל החיוניות המגוונות והגבוהות צריכות בארונות שלהם. אך ורק בבגדי גברים של DXL.