מגרש Gemscite של 5 חלקים סרפנטין אבן חן מטוטלת אופנה מדיטציה עוצמתית הצלחה נפשית מתנה פנגשוי בריאות

הרישום הזה מיועד לחתיכות מגרש 5 חתיכות מטוטלות אבני חן עם כיס. גודל : 40 מ"מ בערך עם שרשרת המטוטלת יחד עם חרוז קוורץ ברור. ניתן להשתמש במטוטלת ברייקי, פנג שואי, איזון צ'אקרה, מתנה, מדיטציה לריפוי קריסטל, פחד, הצלחה, שגשוג, התקדמות, בריאות, התעוררות רוחנית, מודעות נפשית, שקט נפשי, כוח, טיפול בקריסטל, הגנה, תכשיטים אופנה, הסטה, דילנציה, מזל, וויקה וכו 'במשך מאות שנים, גבישים טבעיים מכדור הארץ שימשו למדיטציה, ריפוי ואלידה נפשית. אחריות של 100% כסף. גודל זה : 1.60 "x 0.75" [40x20 מ"מ] בערך, והמשקל הוא 3.52 גרם [100 גרם]. מכיוון שמדובר באבנים טבעיות, יהיו כמה וריאציות טבעיות בגודל האבן, התבנית והצבע. אבנים אלה מגולפות ביד ויש להן כמה וריאציות. הרישום הזה מיועד לחתיכות מגרש 5 חתיכות מטוטלות אבני חן עם כיס. גודל : 40 מ"מ בערך עם שרשרת המטוטלת יחד עם חרוז קוורץ ברור. ניתן להשתמש במטוטלת ברייקי, פנג שואי, איזון צ'אקרה, מתנה, מדיטציה לריפוי קריסטל, פחד, הצלחה, שגשוג, התקדמות, בריאות, התעוררות רוחנית, מודעות נפשית, שקט נפשי, כוח, טיפול בקריסטל, הגנה, תכשיטים אופנה, הסטה, דילנציה, מזל, וויקה וכו 'במשך מאות שנים, גבישים טבעיים מכדור הארץ שימשו למדיטציה, ריפוי ואלידה נפשית. אחריות של 100% כסף. גודל זה : 1.60 "x 0.75" [40x20 מ"מ] בערך, והמשקל הוא 3.52 גרם [100 גרם]. מכיוון שמדובר באבנים טבעיות, יהיו כמה וריאציות טבעיות בגודל האבן, התבנית והצבע. אבנים אלה מגולפות ביד ויש להן כמה וריאציות. גבישים אלה מיועדים בעבודת יד בהודו אך ורק עבור סיטונאות Shelgemshop ונטענים על ידי אדון רייקי. {חנות פנינה סיטונאית} : מכיוון שמדובר בעסק המשפחתי שלנו יש לנו חוויה עצומה בתחום זה, אנו תמיד מסוגלים לשמור על מדיניות עקבית של הצעת המוצרים שלנו, באיכות אמינה במחירים תחרותיים. החברה שלנו הוכרה באופן נרחב ברמת האיכות הגבוהה שלהם. שירות מהיר ושיתוף פעולה כנה המלא ביותר הם המוטו שלנו ואנחנו נשמור על כל הסיפוק כדי לחזק את היחסים העסקיים הלבביים שלנו. אנו מציעים את המגוון הטוב ביותר של איכות ומגוון מוצרי קריסטל ריפוי הכוללים אבנים טבעיות, רונות, פנגשוי, פירמידות, אבני דאגה, קבורוקונים, שרביטים, אובליסק, מגדל, סלעים, אבני חן, סט צ'אקר, כוכב מרקאבה, תכשיטים, תליית קריסטל, גנרטורים, סט רייקי, מוצר אורגון, מטוטלות, צמידי אבני חן, שרשראות שבבים, חץ אגת, וכו '. אנו שולחים דרך שירות פוסט רשום. אנא צור איתנו קשר אם יש לך שאלות או תלונות כלשהן לפני שתשאיר משוב המשוב שלך חשוב לנו להגדיל את העסק שלנו, אז אנא השאר משוב. תודה.