אבני חן זנרגיות סלניט טעונות שרשראות שבב אבן חן טבעיות + מטען לב נפוח סלני [כלול]

מיוצר בארה"ב או מיובא. ? מוכנה למתנה תיבת תחנת טעינה בסלניט : כל שרשרת טורקיז טבעית באריזונה מגיעה עם כיס מרוקאי לתינוקת טעינה לב טעינה כדי לשמור עליה טעונה בדרכה הביתה. לאחר הבית, גביש קופסת המתנות וסלניט טעינה משתלבים כדי לתפקד כתחנת טעינה של סלניט כדי לשמור עליה בדרך זו (ראו תמונות). ? מיוצר בעבודת יד עם אהבה וטיפול נהדר : חרוזים טבעיים מיוצרים בעבודת יד על ידי יצרן של תכשיטים טורקיז הטבעיים הטובים ביותר באריזונה ומורכב בקפידה. צפו לכמה פגמים במשטח קלים עם גבישים טבעיים אמיתיים. ✅ 100% טבעי מוסמך עם כרטיס מידע מטאפיזי מפורט כרטיס והוראות : שרשרת הטורקיז הטבעית שלך באריזונה מגיעה ארוזת בתיבת אבני חן זנגיים וממתינות לסביבה, עם מידע מטאפיזי מפורט והוראות טעינה / טעינה של סלניט שנועדו להרשים ולהנות מיד עם ההגעה. ? 100% שביעות רצון מובטחת או הכסף שלך בחזרה! אנו עומדים מאחורי כל היופי הקריסטלי שלנו הרבה מעבר לערבות של 60 יום. אם אי פעם אתה לא שמח, אנא שלח לנו דוא"ל ואנחנו נשתדל לגרום לך להיות מרוצה מהרכישה שלך לרמה מעבר לציפיות שלך. אזהרה חנק סכנה : לא מתאים לילדים מתחת לגיל 5!. מיוצר בארה"ב או מיובא. ? מוכנה למתנה תיבת תחנת טעינה בסלניט : כל שרשרת טורקיז טבעית באריזונה מגיעה עם כיס מרוקאי לתינוקת טעינה לב טעינה כדי לשמור עליה טעונה בדרכה הביתה. לאחר הבית, גביש קופסת המתנות וסלניט טעינה משתלבים כדי לתפקד כתחנת טעינה של סלניט כדי לשמור עליה בדרך זו (ראו תמונות). ? מיוצר בעבודת יד עם אהבה וטיפול נהדר : חרוזים טבעיים מיוצרים בעבודת יד על ידי יצרן של תכשיטים טורקיז הטבעיים הטובים ביותר באריזונה ומורכב בקפידה. צפו לכמה פגמים במשטח קלים עם גבישים טבעיים אמיתיים. ✅ 100% טבעי מוסמך עם כרטיס מידע מטאפיזי מפורט כרטיס והוראות : שרשרת הטורקיז הטבעית שלך באריזונה מגיעה ארוזת בתיבת אבני חן זנגיים וממתינות לסביבה, עם מידע מטאפיזי מפורט והוראות טעינה / טעינה של סלניט שנועדו להרשים ולהנות מיד עם ההגעה. ? 100% שביעות רצון מובטחת או הכסף שלך בחזרה! אנו עומדים מאחורי כל היופי הקריסטלי שלנו הרבה מעבר לערבות של 60 יום. אם אי פעם אתה לא שמח, אנא שלח לנו דוא"ל ואנחנו נשתדל לגרום לך להיות מרוצה מהרכישה שלך לרמה מעבר לציפיות שלך. אזהרה חנק סכנה : לא מתאים לילדים מתחת לגיל 5!.