הרמוניזציה של רייקי ריפוי אבן מתנה רוחנית 6 תליון עיפרון שרביט צדדי

שימושי לז'נגר אנרגיה חיובית, ריפוי, מדיטציה, שקט נפשי, איזון וריכוז. מכירה עבור - אבן 1 חלקים - משקל אבן רב צבעוני - 30 סמ"ק. (משוער). גודל בערך - אורך - 1 ", רוחב - 0.5 אינץ '. קבלו כיס מתנה קטיפה בחינם עם לוגו המותג הרמוניזציה. (אתה יכול לבחור את צבע הכיס מהווריאציה הנתונה.). לעוד רייקי ריפוי מוצרי קריסטל לחץ על הקישור "הרמוניז" תחת הכותרת. * אבן רב -צבעונית יפה 6 צדדים צדדיים תליון רייקי. * גודל (בסנטימטרים) : אורך 1 ", רוחב 0.5" (בערך) * צבע - רב -צבעוני * אבן - אבן רב צבעונית. * משקל : 30 סמ"ק (בערך) * P.S : הזכרנו את ה- בערך. הגודל אך הגודל עשוי להשתנות באורך וברוחב.* תוספת יפה לכל אוסף התליון של הרייקי הוא מגדלת אנרגיה חזקה וניתן להשתמש בה במיקוד מרכזי מרכזי מרכזי של אנרגיה. * P.S רישום זה מיועד רק לתליון. שרשרת לא כלולה. כמו כן, מדובר באבנים טבעיות ולכן המוצר שאתה עשוי לקבל יכול להיות משתנה.* תמונת הגלריה מיועדת להתייחסות בלבד. הרישום הזה מיועד לחתיכה אחת בלבד.* P.S : הזכרנו את הכ-. הגודל אך הגודל עשוי להשתנות באורך ורוחב אלה הם "אבנים טבעיות יקרות למחצה", כך שהמוצר שתקבל יכול להיות משתנה מעט מהתמונה. אתה יכול לבחור בין שני צבעים : אפשרות 1 : כיס מתנה אדום אפשרות 2 : שחור כיס מתנה.