Aquamarine Gemstone שרשרת תליון יד, קלוע, אבן ריפוי קריסטל טבעית של אומץ, צ'אקרה גרון ועזרה לתקשורת,

אקוומרין היא האבן החזקה ביותר לפינוי והפעלת צ'אקרת הגרון. זה ממריץ אנרגיה מהלב לגרון, ומאפשר לתקשר את האמת העמוקה והלבבה ביותר של האדם. צ'אקרת הגרון היא קול הגוף, שסתום לחץ המאפשר לבטא את האנרגיה מהצ'אקרות האחרות. אז ללבוש שרשרת אקוומרין זו הדרך הטובה ביותר. אקוומרין מעורר את טוהר המים הגבישיים, החרוזים המלוטשים פולטים אור כחול כהה ומקסים. באגודה העתיקה, האקוומרין האמין כי הוא אוצר בנות ים, ושימש את המלחים כקמע של מזל טוב, חוסר פחד והגנה. זה נחשב גם לאבן של נוער נצחי ואושר. השם Aquamarine מגיע מהאקווה המרינוס הלטינית, כלומר "מים של הים", אקוומרין מגלם את כל הדברים המחוברים לים, כמו גם את הדברים הנוגעים לגן עדן המשתקף על פני המים. היא הופכת למראה, ומשקפת את עצמה ללא הגבלת זמן, ומאפשרת לגלות משמעויות נסתרות של המציאות. גודל : אבן היא בערך 1.3 "L x 0.32" w. זה מגיע עם חבל עור בגודל 18 אינץ '. הסגנון הפשוט והקלאסי יהפוך אותך שונה. מגיע עם בד ליטוש פנינה. אנו מבטיחים שירות מעולה הכולל משלוח מהיר, תקשורת נהדרת ומדיניות החזר כספי. אקוומרין היא האבן החזקה ביותר לפינוי והפעלת צ'אקרת הגרון. זה ממריץ אנרגיה מהלב לגרון, ומאפשר לתקשר את האמת העמוקה והלבבה ביותר של האדם. צ'אקרת הגרון היא קול הגוף, שסתום לחץ המאפשר לבטא את האנרגיה מהצ'אקרות האחרות. אז ללבוש שרשרת אקוומרין זו הדרך הטובה ביותר. אקוומרין מעורר את טוהר המים הגבישיים, החרוזים המלוטשים פולטים אור כחול כהה ומקסים. באגודה העתיקה, האקוומרין האמין כי הוא אוצר בנות ים, ושימש את המלחים כקמע של מזל טוב, חוסר פחד והגנה. זה נחשב גם לאבן של נוער נצחי ואושר. השם Aquamarine מגיע מהאקווה המרינוס הלטינית, כלומר "מים של הים", אקוומרין מגלם את כל הדברים המחוברים לים, כמו גם את הדברים הנוגעים לגן עדן המשתקף על פני המים. היא הופכת למראה, ומשקפת את עצמה ללא הגבלת זמן, ומאפשרת לגלות משמעויות נסתרות של המציאות. גודל : אבן היא בערך 1.3 "L x 0.32" w. זה מגיע עם חבל עור בגודל 18 אינץ '. הסגנון הפשוט והקלאסי יהפוך אותך שונה. מגיע עם בד ליטוש פנינה. אנו מבטיחים שירות מעולה הכולל משלוח מהיר, תקשורת נהדרת ומדיניות החזר כספי.