קרן שובל מקל 304 נירוסטה נייל סט גירוד כפית ערבוב דבק מקל פנים נקי מברשת

* חומר באיכות גבוהה * - את איפור מרית הוא עשוי 304 נירוסטה עם מרקם חלק,מאוד עמיד קל לניקוי, מתאים עבור מגוון רחב של צבע קוסמטיקה שימוש, כלי טוב כדי ליצור משלך יופי ואופנה. * מתנה גדולה מתנה-נהדר עבור שניהם שימוש או שימוש ביתי. הם מתאימים לכל אירוע כגון ימי הולדת, אמהות יום או כל אחרים דרך החוצה את שנה. מעשי איפור כלי לחברים שאוהבים איפור. * גודל נייד* - גודל מרית האיפור הוא 161 מ מ*10 מ מ. גודל איפור הוא 115 מ מ * 76 מ מ. זה יכול להתאים את הידיים שלך ולתת לך איפור מדהים. שמור על יד נקייה. הם קטנים ומעודנים מספיק כדי להתבצע בתיק שלך כאשר אתה הולך למסיבה או להסתובב. * קל לשימוש * - קצה אחד לקחת ואת הקצה השני לערבב, מתחשב ואמין. ארגונומי ידית, קל ונוח להחזיק. מעשי איפור כלי כדי לסייע לך עם קרן מיזוג. * יישומים רחבים * - את איפור מרית הוא מתאים לערבוב קרן, מיזוג שפתון או צלליות, גם יכול להשתמש עם צבע,, לקים, פיגמנטים, לאש דבק, וכו'. קרן שובל מקל 304 נירוסטה נייל סט גירוד כפית ערבוב דבק מקל פנים נקי מברשתיסוד שובל מקל 304 נירוסטה נייל סט גירוד כפית ערבוב דבק מקלחומר : נירוסטהצבע : כתמונה מראה, (בשל ההבדל בין מסכים שונה, התמונה עשויה להיות הבדל קל בצבע. אנא ודא לא אכפת לך לפני שאתה מזמין, תודה לך!) משקל אריזה : 100 גרם גודל חבילה : 17 על 8 על 1 סנטימטר,(בבקשה לאפשר 1-3 ממ שגיאה בשל מדידה ידנית. אנא ודא לא אכפת לך לפני ההזמנה.).