צלחת גב כדורגל QWOS - מגן אחורי רפידות גב תחתון לשחקני כדורגל - מגן לוח אחורי עם גיבוי קצף בעל השפעה

מבוגר - רוחב : 12.2 "וגובה : 7.3". הגנה אולטימטיבית - תכנון מעוקל עבור תמונת אנרגיה מקסימאלית. הצורה המעוקלת של לוח האחורי של QWOS מציעה הגנת ליבה לגב התחתון, הכליות ועמוד השדרה על ידי עטיפה סביב גב התחתון שלך לעומת לוחיות אחוריות מגושמות ומסורתיות. מיועד לשחקן כדורגל, נגד השפעות שמגיעות מהגב. בטוח ומאובטח לכל משחק שלך!. פנים קצף בעל השפעה גבוהה - צלחות אחוריות של QWOS עשויות צלחת עמידה קלה, סיבים מאווררים וריפוד קצף לצורך ספיגת השפעות. זה יכול להבטיח לשחקנים לנוע בקלות ובנוחות. עיצובים בלעדיים וחומרים איכותיים גורמים לשחקנים על עיוורון מוגנים ובולטים על המגרש. מושלם מתאים לכל רפידות הכתפיים - רצועות הניילון המתכווננות שלנו נועדו להתאים באופן אוניברסלי למותגי כרית הכתפיים. להרכיב עם החומרה המסופקת, Grommets נוספות מאפשרות לשחקנים להרים או להוריד את הצלחת האחורית למצב נוח. חומרה כלולה - כל חבילת צלחת אחורית בכדורגל QWOS מגיעה עם צלחת אחורית כדורגל 1 וקבוצה אחת של חומרת התקנה. אל תדאג בכלל להתקנה, זה כל כך קל! כל אחד מהקלחות האחוריות שלנו הוא עיצוב בלעדי, כך שאם אתה אוהב מינימליזם, התחל להזמין! והפלטה האחורית הזו תומכת בעיצוב מחדש, אתה יכול לעשות זאת בסגנון משלך בהתאם להעדפתך. ניתן להשיג בגדלים למבוגרים ובני נוער - QWOS מחויבת לפיתוח מוצרים חדשניים במשך שנים רבות, כולל ספורט חיצוני, מטאברס, בית חכם ותחומים אחרים. כאן ב- QWOS אנו מכירים היטב את ההגנה והביצועים. עיצבנו את הסדרה "פנטזיה" זו לוחית הכדורגל כדי לספק ביטחון והגנה מקצועית לשחקנים נוער ומבוגרים. תכנון מעוקל עבור תמונת אנרגיה מקסימאלית. כרית קצף לכל סוג של השפעה. הגנה על גב תחתון ושדרה. ניתן להשיג בגדלי מבוגרים ונוער. חומרה אוניברסלית כלולה. שטיפת ידיים עם סבון עדין. אל תשתקע במים. יבש בטמפרטורת החדר. אל תשתמש במייבש מכונה. QWOS מחויבת לפיתוח מוצרים חדשניים במשך שנים רבות, כולל ספורט חיצוני, מטברס, בית חכם ותחומים אחרים. כאן ב- QWOS אנו מכירים היטב את ההגנה והביצועים. עיצבנו את הסדרה "פנטזיה" זו לוחית הכדורגל כדי לספק ביטחון והגנה מקצועית לשחקנים נוער ומבוגרים. צלחות אחוריות של QWOS מוסיפות הגנה על אזורים צדדים עיוורים חשופים. עשוי מרפד קצף EVA בעל השפעה גבוהה כדי לסייע בספיגת הלהיטים הקשים ביותר ולספק הגנה נוספת לאזורים צדדים חשופים ועיוורים. הצורה המעוקלת של לוח האחורי של QWOS מציעה הגנת ליבה לגב התחתון, הכליות ועמוד השדרה על ידי עטיפה סביב גב התחתון שלך לעומת לוחיות אחוריות מגושמות ומסורתיות. לוחיות הכדורגל של QWOS נועדו לעזור לך להגן על הגב התחתון שלך, ובכל זאת מאפשרות גמישות להיות חמקמקה במשחק שלך. לוחות אחוריים אלה בנויים למשחקי המכה הקשים ביותר ועמידים בכל עונה. צלחות אחוריות תמיד היו דרך מסורתית להגן על הגב התחתון ולספוג את ההשפעה מפני הלהיטים. QWOS ענק בבטיחות אבל גם נראה טוב תוך כדי כך. ניתן להתאים צלחות אחוריות של QWOS למדבקות/מדבקות בלעדיות שמתאימות בצורה מושלמת בכל צלחת. מדגישים מוצרים. ו הוראות טיפול.