סיום קישוטי כיתה של 2023 ורוד ועלה זהב מזל טוב גראד מסיבת רקע סיום באנר תא צילום אבזרי עבור מכללת גראד

2023 סיום קישוטי * אם אתה מתכנן לארח אירוע מדהים למסיבה שלך, זה ורוד מזל טוב גראד רקע חייב להיות בחירה נחמדה. את רוז זהב סיום רקע מודפס עם" מזל טוב גראד ""אתה עשית את זה" מילות, גראד כובע ונצנצים עלה דפוסים. צבעוני סיום רקע להוסיף שמחה מסיבת סיום, אשר הוא מרכזי המושלם שלך גראד המפלגה. גודל גדול מגיע עם 1 יחידות עלה זהב גליטר מזל טוב גראד באנר, למדוד 59 על 40 אינץ (150 על 100 ס מ). אתה מאוד נוח למצוא מקום אידיאלי וקל לתלות אותו. אתה יכול לתלות אותו על שלך סלון, קיר, על עץ, תקרה, בפתח, חלון או כל מקום שאתה אוהב, כמו את נפלא תמונה רקע כאשר אתה לקחת תמונות. *איכות פרימיום הבאנר הסיום הוורוד שלנו עשוי מבד פוליאסטר עמיד. זה מתקפל וניתן לשימוש חוזר, קל משקל ולא דוהה. עם הדפסה, אין שגיאות כתיב או דפוסים מטושטשים. זה סיום באנר יש 4 פליז חבל לולאות שאתה יכול בקלות לתלות עם מחרוזת, קל לקשור זה באנר בכל מקום שאתה אוהב, אתה יכול גם להשתמש סיכות או קלטת כדי לאבטח את עלה זהב גראד באנר. לאחר שימוש, אתה יכול לקפל ואחסון לשימוש בפעם הבא. שלנו ורוד סיום רקע יכול לשמש לסלון קיר תפאורה, אח רקע, חצר רקע, רקע צילום, תמונת נכס רקע. מתאים עבור עוגת שולחן רקע, מסיבת סיום, מסיבת חתונה, חתונה כלה מקלחת המפלגה, יילוד צילום אבזרי אחרים מסיבת אירועים. האם אתה רוצה לערוך מסיבת סיום מושכת את העין? עם זה רקע סיום, את ייחודי ורוד עלה נצנצים עיצוב יהיה ליצור אווירה מהנה,בחירה הטובה ביותר עבור קישוטי סיום!   מפרט : חומר : בד פוליאסטר גודל : כ-59 על 40 אינץ ' צבע : זהב ורוד שימושים שונים : באנר רקע הסיום של רוז זהב הוא בגודל מתאים שיכול כרקע צילום, רקע אח, רקע חצר, עיצוב קיר, כיסוי שולחן, וילון, עיצוב בית או חדר.   טיפים חמים : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות בגודל. הצבעים עשויים להתקיים הבדל קטן בשל מסכים שונה להתרחק מאש.