רשת רכב ארמוקס נטו, אוניברסלי רב -תפקוד גג מכונית נטו ערסל רך שער מטענים רשתות שחורות מתאימות עבור Wrangler

【עיצוב מקצועי】 רשת גג זו מיועדת במיוחד להתאים ל Randgler YJ TJ JK JL Universal. 【תכונה】 השתמש ברשת בטיחות זו כדי למנוע את הגור שלך לצאת מאחור. 【רשימת חבילות】 באיכות גבוהה 100% NYLON NYLON BLACK CAR NET עבור WRANGLER YJ TJ JK JL Universal, תואמים את תקני בקרת האיכות המחמירים, אמינים לשימוש. 【התקנה קלה】 התקנה קלה, לא נדרשת קידוח או חיתוך, ניתן לסיים תוך דקות. שיטות התקנה, קל להתקין ולהשתמש ברשת המטען בחלקו העליון או בחלק האחורי של UTV או להתאים לרינגרס ג'יפים. 【ערבות שירות מותג ארמוקס】 ארמוקס תספק לך שירות מרוצה. אם יש לך שאלה כלשהי או לא מספקת לגבי המוצר, אנא אל תהסס לפנות אלינו בהתחלה, הצוות שלנו יגיב לך תוך 24 שעות. 【עיצוב מקצועי】 רשת גג זו מיועדת במיוחד להתאים ל Randgler YJ TJ JK JL Universal. 【תכונה】 השתמש ברשת בטיחות זו כדי למנוע את הגור שלך לצאת מאחור. 【רשימת חבילות】 באיכות גבוהה 100% NYLON NYLON BLACK CAR NET עבור WRANGLER YJ TJ JK JL Universal, תואמים את תקני בקרת האיכות המחמירים, אמינים לשימוש. 【התקנה קלה】 התקנה קלה, לא נדרשת קידוח או חיתוך, ניתן לסיים תוך דקות. שיטות התקנה, קל להתקין ולהשתמש ברשת המטען בחלקו העליון או בחלק האחורי של UTV או להתאים לרינגרס ג'יפים. 【ערבות שירות מותג ארמוקס】 ארמוקס תספק לך שירות מרוצה. אם יש לך שאלה כלשהי או לא מספקת לגבי המוצר, אנא אל תהסס לפנות אלינו בהתחלה, הצוות שלנו יגיב לך תוך 24 שעות. מפרט : תנאי : 100% חדש לגמרי סוג : גג רכב נטו -חומר : Nyloncolor : Black Fitment : מתאים ל- Wrangler YJ TJ JK JL jl Universal Package רשימת : 1 x Net Roof Net.

Condition:
100% Brand New