Ipetboom 2pcs רתמת ארנב רתמת ארנב רתמת רתמת ארנב רצועה רתמת ארנב קטן רתמת חבל קטן לבוש רתמת ארנב ורוד

רתמת ארנב : ללבוש עמיד ולידה. רתמת ארנב ורצועה : רתמה רכה עם רצועה אלסטית לחלוטין של 120 ס"מ (47 אינץ '). רתמת ארנב קטנה : נוח ללבוש בגלל ריפוד. רתמת ארנב קטנה : רצועת ניילון נוספת עם אבזם הצמד, מתכוונן בחזה ובבטן. רתמת ארנב : מיועדת לארנבים קטנים שבין 1.5 קילוגרמים ל -4 קילוגרמים. רתמת ארנב : ללבוש עמיד ולידה. רתמת ארנב ורצועה : רתמה רכה עם רצועה אלסטית לחלוטין של 120 ס"מ (47 אינץ '). רתמת ארנב קטנה : נוח ללבוש בגלל ריפוד. רתמת ארנב קטנה : רצועת ניילון נוספת עם אבזם הצמד, מתכוונן בחזה ובבטן. רתמת ארנב : מיועדת לארנבים קטנים שבין 1.5 קילוגרמים ל -4 קילוגרמים. רשימת החבילות 2 * רתמה עם ארנבים ארנבים חיות מחמד קטנות - תכונות XL (ורוד) - לעמידות ועמידה ללבוש רתמת ארנב קטנה. - היקף חזה : בערך רתמת ארנב 25-40 ס"מ. - חומר : רתמת ארנב ניילון ורצועה. - נוח ללבוש בגלל רתמת ארנב ריפוד. - רצועת ניילון נוספת עם אבזם הצמד, מתכווננת ברתמת ארנב החזה והבטן הקטנה. ארנב ארנב ארנב צעצועי ארנב כלוב ארנב צעצועי ארנב רתמת רצועת ארנב ארנב ארנב אספקת אביזרי ארנב ארנב אספקת ארנב רצועה ארנב רצועת רצועה רתמת ארנב רתמת ורצועה לרתמת רצועת רצועה רצועה מחמד רצועה - שטח צוואר : Allox. 18-22 ס"מ. - צבע : ורוד. - אורך גב : בערך. 15.8 ס"מ. - מיועד לארנבים קטנים בין 1.5 £ ל -4 קילוגרמים. - רתמה עם רצועה אלסטית לחלוטין של 120 ס"מ (47 אינץ '). מידע טוב רתמת קניון קטן רתמה זו מאפשרת לך לקחת את הארנב שלך בחוץ וליהנות מחצר אחורית שקטה, אך אנא שימו לב שארנבים לא יוצאים לטיולים כמו כלבים עושים. רתמת רכבה הקטן הרתמה מהירה וקל ללבוש עם קלטת דבק עצמית. רתמת רצועה ורצועה רתמה זו תוכננה ספציפית לארנבים קטנים סביב 4 קילוגרמים ומטה. רתמה צוענת היא עשויה מבד פוליאסטר לובש קשה עם רצועה אלסטית לחלוטין של 120 ס"מ (47 פנימה).