חיות מחמד ג 'ינס לרתום אפוד חולצה עם ד-טבעת לכלבים קטנים חתולים בנות רך נוחות ראפלס ז' אן מעיל עבור

[לא למשוך ונוחות בכושר] את ראפלס ג ' ינס לרתום אפוד מציע שליטה קלה של חיית המחמד שלך עם אולטרה נוחות ותמיכה קל יותר הולך, אימון ופעילויות חוצות. [לנשימה וקל משקל] כותנה תערובת ז ' אן בד הם רך, קל משקל לנשימה, ולהציע נוחות מעולה בהשוואה ניילון ופוליאסטר בד קשה רתמות. [אופנה וחמוד] את כלב מעיל יש אלגנטי נסיכת חולצה עיצוב כי מושלם עבור קיץ בחוץ פעילויות; זה נראה כל כך חמוד ומקסים. [קטן גזעים רק] זה מיועד קטן צעצוע כלבים וחתולים, לא עבור גזעים גדולים. אנא בטובך למדוד שלך לחיות מחמד תינוק לפני ההזמנה. [לא למשוך ונוחות בכושר] את ראפלס ג ' ינס לרתום אפוד מציע שליטה קלה של חיית המחמד שלך עם אולטרה נוחות ותמיכה קל יותר הולך, אימון ופעילויות חוצות. [לנשימה וקל משקל] כותנה תערובת ז ' אן בד הם רך, קל משקל לנשימה, ולהציע נוחות מעולה בהשוואה ניילון ופוליאסטר בד קשה רתמות. [אופנה וחמוד] את כלב מעיל יש אלגנטי נסיכת חולצה עיצוב כי מושלם עבור קיץ בחוץ פעילויות; זה נראה כל כך חמוד ומקסים. [קטן גזעים רק] זה מיועד קטן צעצוע כלבים וחתולים, לא עבור גזעים גדולים. אנא בטובך למדוד שלך לחיות מחמד תינוק לפני ההזמנה. כיצד למדוד את גודל הכלב?. חזה : למדוד את החלק העבה ביותר של החזה, להוסיף 2~3 סנטימטר יהיה טוב יותר. (בדרך כלל מאחורי שתי הרגליים). אורך : ודא שהכלב שלך עומד כמו שצריך, לא יושב או שוכב. למדוד לאורך עמוד השדרה של הכלב מבסיס הצוואר כדי 5 סנטימטר מול הבסיס של הזנב. צוואר : ההיקף של צוואר, להוסיף 2~3 סנטימטר יהיה טוב יותר. הערה : אם הכלב שלך הוא גדול חזה, ארוך שיער, או בקצה הגבוה של גודל, אתה יכול להזמין את הבא גדול יותר גודל כדי להבטיח התאמה נוחה. גזע ממליץ : (לעיון בלבד) : . גודל : ספל תה, חתלתול, גור, צ ' יוואווה ( משקל מתחת ל-2 פאונד/1 קילוגרם). גודל ס, מ', ל' : חתול, גור, צ ' יוואווה, פומרניאן, מלטזית, יורקשייר טרייר (משקל 3-10 ק ג/1.5-4.5 ק ג). גודל : פודל צעצוע, פפיון, שי טסו, מיני דוברמן,ביצ 'ון פריז,פקינז,ג' ק ראסל טרייר,שנאוצר מיניאטורי, פאג(משקל 11-20 ק ג/5-9 ק ג). את ממליץ משקל הוא רק להתייחסות,אנא בטובך לקחת מדידה של הכלב שלך לפני לקנות, תודה.