שמיכת עטוף תינוקות עטופה בתינוקות, שק שינה משופש, שקית שינה שק, עטיפת טיולון, שקית חורף, שק שינה לתינוק

שק שינה של Babyhug נועד לשמור על תינוקך ונוח בזמן שאתה בבית או נסיעה. מיוצר מבד באיכות גבוהה, קן נשיאה זה מנחם ואכפתי כמו זרועות האם! קן נשיאה רך ומטפח, הוא הטוב ביותר לחודשים הראשונים של התינוק שלך וניתן להשתמש בו בשתי דרכים שונות. זהו שילוב של תיק שינה ונשיאה כאחד. דרכים להשתמש בשק שינה של Babyhug : נשיאה : נשיאה קן - דרך בטוחה ונוחה לסחוב את התינוק שלך מכיוון שהוא לא מחליק שינה : מזרן לתינוק - פתח את התיק לחלוטין והשתמש בו כשק שינה לתינוקות מזרן - רוכסן את תיק ליצירת סביבת שינה נוחה לתינוק שלך. בניגוד לשמיכות רגילות, לא ניתן לבעוט את שק השינה ושומר על תינוקך חם לאורך כל הלילה. אין פריחות, עשויות מבד באיכות גבוהה. מילוי סיבים נוח, רך ורך. נהדר לנסיעות, קל משקל ושימושי. שק שינה של Babyhug נועד לשמור על תינוקך ונוח בזמן שאתה בבית או נסיעה. מיוצר מבד באיכות גבוהה, קן נשיאה זה מנחם ואכפתי כמו זרועות האם! קן נשיאה רך ומטפח, הוא הטוב ביותר לחודשים הראשונים של התינוק שלך וניתן להשתמש בו בשתי דרכים שונות. זהו שילוב של תיק שינה ונשיאה כאחד. דרכים להשתמש בשק שינה של Babyhug : נשיאה : נשיאה קן - דרך בטוחה ונוחה לסחוב את התינוק שלך מכיוון שהוא לא מחליק שינה : מזרן לתינוק - פתח את התיק לחלוטין והשתמש בו כשק שינה לתינוקות מזרן - רוכסן את תיק ליצירת סביבת שינה נוחה לתינוק שלך. בניגוד לשמיכות רגילות, לא ניתן לבעוט את שק השינה ושומר על תינוקך חם לאורך כל הלילה. אין פריחות, עשויות מבד באיכות גבוהה. מילוי סיבים נוח, רך ורך. נהדר לנסיעות, קל משקל ושימושי. שק שינה של Babyhug נועד לשמור על תינוקך ונוח בזמן שאתה בבית או נסיעה. מיוצר מבד באיכות גבוהה, קן נשיאה זה מנחם ואכפתי כמו זרועות האם! קן נשיאה רך ומטפח, הוא הטוב ביותר לחודשים הראשונים של התינוק שלך וניתן להשתמש בו בשתי דרכים שונות. זהו שילוב של תיק שינה ונשיאה כאחד. דרכים להשתמש בשק שינה של Babyhug : נשיאה : נשיאה קן - דרך בטוחה ונוחה לסחוב את התינוק שלך מכיוון שהוא לא מחליק שינה : מזרן לתינוק - פתח את התיק לחלוטין והשתמש בו כשק שינה לתינוקות מזרן - רוכסן את תיק ליצירת סביבת שינה נוחה לתינוק שלך. בניגוד לשמיכות רגילות, לא ניתן לבעוט את שק השינה ושומר על תינוקך חם לאורך כל הלילה.