חיים נוחות ילדים קטיפה שמיכה, באני פרימיום רך, גדול וחם פלאפי ורוד צמר לפעוטות, ילדים מושלם יום הולדת

עיצוב מקסים : כולל עיצוב ארנב בהדפסה בהבחנה גבוהה, שמיכת ילדים יוקרתית זו שומרת על צבעיה הרכים לאחר כל שטיפה ותתמזג יפה עם כל חדר שינה. אולטרה רך & קטיפה : זה חמאתי-רך לזרוק מספק נוחות קיצונית והוא בעל מבנה מעולה-איכות פוליאסטר סיבים. נועד להיות מרגיע אך עמיד ועדין על העור שלך. רב-שימוש : זה תכליתי, קל משקל שמיכת הוא נהדר עבור נסיעה למעון יום, פיג ' מות, קמפינג או את סב של בית! לחוות נוחות קיצונית תוך שימוש זה כמו שכבה נוספת על המיטה בזמן השינה או בזמן נעים על הספה בזמן צפייה בסרט האהוב עליך. גודל מושלם : תוכנן במיוחד כדי להיות גדול בגודל של 50 על 60 אינץ ' (127 על 152 ס מ), כך שהוא ימשיך לשמור על הקטנטנים שלך חמים ככל שהם גדלים בכל יום ויום – מושלם לשימוש בפנים ובחוץ!. טיפול קל : אין צורך לדאוג בלגן או דליפות - זה לזרוק יכול להיות בקלות מכונת שטף ומיובש. אנו ממליצים לשטוף את השמיכה לפני השימוש הראשון לחוויה הרכה ביותר.