שמלת פלוס גודל לנשים אצטק הדפסת קיץ קיץ שמלות שרוול קצר v שמלת אורך ברך צוואר עם כיסים

95% פוליאסטר, 5% סטרץ '. שמלות קוקטייל לנשים. מיוצר בארה"ב או מיובא. ❤❤ 【על זירוז】 ✈✈ זירוז : 3-7 ימי עבודה. זמן אספקה ​​סטנדרטי : 7-15 ימי עבודה. משלוח תוך 1-2 ימי עבודה. ❤ dear לקוח ,? ❤❤ 【הערה גודל】 אם אתה מעדיף התאמה רופפת, אנא קנה גודל גדול יותר. לפרטי גודל, עיין במידע הגודל בתיאור המוצר או לתרשים הגודל בתמונה האחרונה. אם אינך בטוח לגבי הגודל שלך, אנו מציעים לך לבחור בגודל 1-2 גדול מהרגיל. אופנת נשים 2023 מבצעי שמלת קיץ! מִרוָח! קנו 5 קבלו 1 בחינם! סגירת מעגל. 【הוראות כביסה】 רחיצה לרחיצה, שטיפת ידיים עדיפה, אל תגהץ או אקונומיקה, תליה או יבש באוויר. ✿ אמצע : קל להתאמה, אידיאלי ליומיום וכמעט כל מקום כמו ערב/קוקטייל/אירוע/יומי/חוף/מסיבה/מועדון/נשף/קניות/נסיעות/עבודה/חופשה/חוף. ♥♥ חומר : שמלות הקיץ בגודל פלוס עשויות מפוליאסטר של 95%, 5% סטרץ '. חומרים רכים ונושמים נוחים, נוחים ואלסטיים ועיצוב פשוט, סגנון גדול מדי המתאים לרוב הנשים. תכונות ♥♥ : שמלת אורך הברך לנשים כוללת שרוולים קצרים, צווארון V, רופף, גודל פלוס, שיפוע, סגנון אתני הדפס אצטק, שמלת MIDI. משחק ♥♥ : שמלות השרוול הקצר באביב הקיץ לנשים 2023 היא ללבוש מושלם עם סנדלים, עקבים גבוהים, כובע, משקפי שמש. ♥♥ אירועים : שמלות השמש בגודל פלוס מתאימות למסיבה, מסיבות, מסיבות, מועדון, קניות, בית, עבודה, חוץ, חופשה, נסיעות, זו אחת הבחירות הטובות ביותר שלך. שמלות Xscape פרחוניות לנשים ללבוש נשים רשמיות לעבודה שמלות מידי שמלות צנועות לנשים מיני שמלות שחורות שמלות מידי לנשים שמלת שמלת שמלת תה של מסיבת תה סקס שמלת מיני חור מפתח סקסי פרח שמלות קיץ קצרות שמלות נופש צוואר צוואר שמלות מיני שמלות שמלות לבנות שמלות לבנות ג'וניור חצי.