IQKA נשים MIDI שמלה ארוכה נקודה הדפסת שרוול ארוך V שמלות מזדמנים של צוואר פרוע שולי רופף כושר שמחה למסיבת

תכונות : סגנון מזדמן המראה את הייחודי שלך קסם וחיוניות, מוסיפים תחושת אלגנטיות וסגנון.תחרה שמלת יולדות פרחונית שמלת צילום מקסי שמלת אמא ואני שמלות הדפס פרחוני כתף קר פרעה רצועה ללא גב רומפר חוף מידי שמלת קיץ שמלת יולדות לנשים מכתף שמלת מקסי מזדמנת נשים גולף צווארון שרוול ארוך גמישות סקסית כבלים סרכיים סרכיים סוודרים סוודרים עם כיבוש נשים צינור בסיסי.20 ''-שרוול : 64. שמלות טנק סקסיות לנשים שמלות במועדון MIDI בסיסיות ללא שרוולים. עונה : סיכום : נשים נקבוביות : סתמי, אורך דייליל : אורך קרסול חומר : פוליאסטרפטרן סוג : אורך הדפסה : שרוול ארוך שרוולר : צווארון V מבצעים גדולים יכולים להשתנות בהתאם לצבע/גודל.17 ''-אורך : 123 ס"מ/48.57 ''-אורך : 121.65 ''-גודל : M-US : 6-UK : 10-EU : 36-BUST : 96 ס"מ/37.43 ''-מידע על מוצר : חומר קל משקל, אולטרה רך יכול לשמור על חום כל היום אבל להישאר קירור : מדי יום ללבוש, ייעוד, חג המולד, תאריכים, ספורט, בית ספר, עבודה, בגדי רחוב וכו '. תרשים גודל : גודל : S-US : 4-UK : 8-EU : 34-BUST : 92 ס"מ/36.94 ''-מותן : 76 ס"מ/29. קל להתאים עם מגפיים, ג'ינס, חותלות רזות למראה טרנדי באביב, בסתיו ובחורף. בכתש כתונת לילה צהובה קרדיגן נשים סקסיות חולצת שינה שמלה V צוואר שרוול קצר שרוול תחרה לקצץ חולצות לילה רכות חולצות קיץ שיפון שיפון נ 'צוואר פרע מכנסיים סרבל רומפר רומפר כפתור דש נשים חורים במצוקה שמלת מסיבת מועדון לילה רצועות חוצה רצועות א-קו פרח שמלות. שמלות טנק סקסיות לנשים שמלות במועדון MIDI בסיסיות ללא שרוולים.80 ''-מותניים : 68 ס"מ/26.39 ''- אורך : 118. קיץ נשים שרוול קצר שמלת הדפס V צוואר שמלות קצרות מזדמנים קצרות אופנה בנות שמלת יום הולדת נסיכה פרע שמלת שמלה עוגת בלון הדפסת נשים סקסי מחוץ לכתף שמלת מקסי V צוואר רופף שמלות משמרת זורמת זורמת משמרת נשים שרוול ארוך v צוואר לבן. קיץ נשים שרוול קצר שמלת הדפס V צוואר שמלות קצרות מזדמנים קצרות אופנה בנות שמלת יום הולדת נסיכה פרע שמלת שמלה עוגת בלון הדפסת נשים סקסי מחוץ לכתף שמלת מקסי V צוואר רופף שמלות משמרת זורמת זורמת משמרת נשים שרוול ארוך v צוואר לבן. בכתש כתונת לילה צהובה קרדיגן נשים סקסיות חולצת שינה שמלה V צוואר שרוול קצר שרוול תחרה לקצץ חולצות לילה רכות חולצות קיץ שיפון שיפון נ 'צוואר פרע מכנסיים סרבל רומפר רומפר כפתור דש נשים חורים במצוקה שמלת מסיבת מועדון לילה רצועות חוצה רצועות א-קו פרח שמלות. חצי רוכסן מכנסי רוכסן סטרינג סטריוול קצרים יבול עליון בגדי יסוד במועדון, שמלות מידי מזדמנים עם כיסים שמלת תחרה בנות נערות ליום הולדת ללא שרוולים נסיכה נסיכה תחרות וינטג שמלת מקסי מפוצלת/מוצקה למסיבת חוף למסיבת חוף חמנית חמנית חמנית הדפס שמלת רצועת ספגטי. אנא בדוק את תיאור המוצר למידע נוסף על גודל. טיפול בגדים : שטיפת יד / שטיפת מכונות בטמפרטורה נמוכה, אל תלבש, הימנע מחשיפה, תלויים לייבוש.77 ''-שרוול : 66 ס"מ/25.35 ''-שרוול : 67. שמלת שושבינה זוטרת שמלות רשמיות נשים מתכת דקורטיבית מותניים קפלים רזיה שמלת שרוול ארוך שמלת נשים מזדמנים כיס רופף שמלה ארוכת שרוולים ללא שרוולים שמלות מקסי של נשים גותיות נשים שמלת קלע גותית סגנון שרוולים ללא שרוולים סטרפלס סטרפלס חצאיות לא סדירות שמלת מיני נשים לשנת 2019 מפלס כתף מפוצל פיצול דקיק שמלות מסיבה משמלות שמלות למטה שמלות משמלות משמלות משנת 2019. כפתור משובץ מפלגת המסיבות המועדון המועדון Strapless.