תיקית כלים עמידה במים של דלקסיקס 12 אינץ

? [חומר עמיד] : תיק הכלים מעוצב בבד אטום למים פוליאסטר 1680 D באיכות גבוהה, שהוא לא רק קשוח ועמיד אלא גם עמיד בפני בלאי. חיזוק הבד הכפול באוקספורד כל 7 מ"מ מבטיח התנגדות ללבוש טוב יותר, מה שהופך אותו בן לוויה המושלם לעבודה כבדה. העיצוב אטום למים שומר למעשה על התיק נקי ויבש, ומונע חלודה ופגיעה בכלים היקרים שלך. ⚒ 【עיצוב קיבולת גדול】 : עם 15 כיסים ותא פנימי מרווח, תיק הכלים שלנו מציע מקום רב לארגון ולאחסן את הכלים שלך. הכיסים החזקים הן בתוך ומחוצה לו, מושלמים להחזקת מגוון רחב של כלים, לשמור עליהם מסודרים וחוסכים לך שטח יקר. התיק הוא בחירה מצוינת עבור גברים ונשים כאחד הזקוקים לפיתרון אחסון אמין ומעשי לכלים שלהם. ? הפתיחה הגדולה מאפשרת לך למצוא ולגשת במהירות לכלים הדרושים לך, והרוכסן החזק מבטיח פתיחה וסגירה חלקים וללא מאמץ. ? זה מוסיף שכבה נוספת של הגנה כדי להבטיח שהכלים שלך יישארו בטוחים ובטוחים בזמן ההובלה. ? הרצועה מפיצה את המשקל באופן שווה על הכתפיים שלך, ומפחיתה את המתח והעייפות במהלך שימוש מורחב. בין אם אתה מקצוען או חובב DIY, תיק הכלים הזה הוא בן הזוג המושלם לכל עבודה. עם הבנייה העמידה, שטח האחסון בשפע ותכונות נוחות, תיק הכלים הזה הוא חובה לכל שיפוצניק או אישה. זה הפיתרון המושלם לארגון ולהגן על הכלים היקרים שלך בזמן העבודה. אל תהסס להוסיף אותו לערכת הכלים שלך עוד היום!. יש 15 כיסים. 9 כיסים בפנים, 3 בצד אחד ו -6 בצד השני. אותו עומק. 6 כיסים בחוץ, 3 מצד אחד ו -1 בצד השני. הכיסים שווים בערך בגודל, ומבוזרים, כלומר הם טובים להחזקת אמצעי קלטת, ידיות צלב וכו '. וכו '. זה יכול לשמור על הציוד שלך מסודר ובטוח.