פלורסקויה שטוח קראפט נייר לטפל שקיות חום 100 חבילה, 3 * 6 אינץ קטן נייר שקיות עבור מתנה כריך ממתקי עוגיות

גודל וצבע : שקיות פינוק נייר 100 יח 'זמינות בארבעה גדלים, 3.1 על 5.9 אינץ', 3.9 על 5.9 אינץ', 5.1 על 7 אינץ 'ו-6.2 על 9.4 אינץ'. ישנם שני צבעים, שקית נייר לבנה ושקית נייר חומה. באיכות גבוהה : את חום קראפט נייר שקיות עשויים באיכות גבוהה עבה קראפט נייר. הם בריאים, חסרי ריח, עבים, יציבים וניתנים לשימוש חוזר. שקיות לטובת המפלגה הם מתכלים למחזור. שקיות פינוק הנייר הקטנות מאוד ידידותיות לסביבה ויכולות לירוק את אורח החיים שלך. יישומים רחבים : את נייר שקיות חטיף נהדרים עבור כריכים, עוגיות, ממתקים, יבש מזון, ביסקוויט, שוקולד, אגוז, הפרס, פופקורן, תכשיטים, צ ' יפס מאפייה, מתנה, סופגניות חטיפים אחרים. עשה זאת בעצמך : שקיות עוגיות נייר אלה ניתנות להדפסה, הן לא יתפסו במדפסת. אז אל תהסס להתאים אותם עם מדבקה או הדפסה כדי ליצור סגנון ייחודי משלך של שקית מתנה. עשה זאת בעצמך יהפוך את האריזה למעניינת וייחודית יותר. רב-אירועים לשימוש : אלה שטוח קראפט נייר שקיות הם מושלם עבור שקיות מפלגה, ילדים יום הולדת תיק, גודי שקיות, סוכריות שקיות, לטפל שקיות, שקיות הצהריים, מקלחות תינוק, חתונה לטובת שקיות, ילדים המפלגה טובות שקיות, חג המולד מתנת שקיות, חג האהבה או חגיגות אחרות מתנת שקיות. שקיות נייר קראפט החומות עשויות מנייר קראפט עבה ואיכותי. הם בריאים, חסרי ריח, עבים, יציבים וניתנים לשימוש חוזר. שקיות עוגיות נייר אלה ניתנות להדפסה, הן לא יתפסו במדפסת. שקיות נייר קראפט שטוחות אלה מושלמות לתיקי מסיבה, תיק יום הולדת לילדים, שקיות טובות, שקיות ממתקים, שקיות פינוק, שקיות אוכל, מקלחות תינוקות, שקיות לטובת חתונה, שקיות טובות לילדים.