ווג 'ור 3 יחידות 8.3 על 8 על 4 ו-1 יחידות 12.8 על 11.6 על 5.7 שקיות מתנה הולוגרפיות לשימוש חוזר צרור

גודל קטן * 8.3"(21 ס"מ) על 8"(20 ס "מ) על 4" (10 ס " מ) . הוא יכול להכיל נרות, תכשיטים, בשמים, איפור, קרמים, כוסות, מצלמה מיידית, קישוטים קטנים, די.וי. די, מסגרת תמונה 4 על 6 וכו'. גודל גדול של 12.8 אינץ '(32.5 ס"מ) על 11.6 אינץ '(29.5 ס"מ) על 5.7 אינץ' (14.5 ס " מ) . הוא יכול להכיל ספרים, מגזינים, בגדים, צעיף, סוגים מסוימים של משחקי לוח, 9 על 12 מסגרות לתמונות וכו'. רעיון חדש ומרשים על מצגת מתנה עם שקית מתנה הולוגרפית זו, המתנה שלך תהיה כה מרשימה, יוצאת דופן ובלתי נשכחת. התיק העדין הזה לא מיועד רק לעטיפת מתנות. זה גם חלק מהמתנה שלך בפני עצמה. *אריזת מתנה קלה קל פשוט לשים את המתנה שבחרת לתוך זה שקית מתנה ברורה ססגוני, את הצבע של המתנה שלך ואת הצבע של התיק יתנגשו עבור זוהר מסנוור עוד יותר המושכים את העין. *שקית מתנה לשימוש חוזר* בכל פעם שמקבל המתנה משתמש בה, היא / הוא יזכיר את הקשר הייחודי בין שניכם.