ג 'קסילה 100 יחידות שקיות אורגנזה 5 איקס 7 כוכב ירח יום האם שקיות תכשיטים קטנות שרוך שקיות מתנה למסיבת

כמות : 100 יחידות חבילה. גודל : 5"על 7" (13 על 18 ס " מ) צבע : מעורב 10 צבעים. איכות : שקיות אורגנזה אלה 5 על 7" מיוצרות בעבודת יד מאורגנזה איכותית, השרוך עמיד וקל למשיכה וסגירה.רק שימושי ושימושי. ?קטן תכשיטי שקיות - אתה יכול לשים את תכשיטי בשקיות וכל מי שקיבל שלהם תכשיטי בשקית הם אמרו זה הרגיש כל כך מפואר. *אורגנזה שרוך שקיות-זה אורגנזה שקיות גם מושלם כדי לעטוף פריטים קטנים כגון שקית,סבון, כרטיס ביקור,ממתקים, סיכות, שפתונים,מסמרמלוטש ושעונים, אשר עושה מושלם דקורטיבי תכונה. ?רב תפקודי-נהדר תכשיטי שקיות מתנת שקיות לחתונה, לטובת מפלגה,יום הולדת, תינוק מקלחת, כנסייה,בתי מלון, קמעונאים, תכשיטי ותכשיט מקבלי לאחסון קטן אובייקט או תצוגת מדגם.בגידה מתנות קטנות לאמא שלך,משפחה,חברים, עמיתים לעבודה או לעטוף מתנות קידום במהלך החגים. 100% משביע רצון מובטח הלקוח תומך בתגובה ב 24 שעות. אם אתה לא שביעות רצון עם שלנו תכשיטי מתנת שקיות, להחזיר אותו להחלפה או החזר. גודל מושלם לעטוף למזכרות או מתנות קטנות כגון ממתקים,שוקולד,תכשיטים,שקיות,סבון, כרטיס ביקור, אסימון, פוטפורי, סחורה, טבילה, נר נדר, פרחים מיובשים, זרעי צמח פרחים, קוסמטיקה, איפור, בושם,צדף, שעונים, שרשראות, אבנים מה שהופך את המתנה שלך למדהימה יותר. נהדר אורגנזה תכשיטי מתנת שקיות לחתונה, לטובת מפלגה, יום הולדת, תינוק מקלחת, כנסייה,בתי מלון, קמעונאים, תכשיטי ותכשיט מקבלי לאחסון קטן אובייקט או תצוגת מדגם.