שקיות תנועה גדולות במיוחד כבדות XXL שקיות אחסון עם רוכסנים וידיות מחוזקות לבגדים, העברת ציוד, קולג ',

【ריבוי שימוש בשקיות נעות מקופלות】 תיקים נעים היא אלטרנטיבה לתיבה ומארגן העברת. תיק נעים גדול מושלם עבור שמיכת בגדים במכללות מעונות חיוניות כריות קמפינג אחסון אחסון מצעי לחג המולד שמיכות גיליונות נעליים מגבות צעצועים במרתף המרתף קמפינג פסטיבלי נסיעות כלי ספורט נעים ואחסון ורבים אחרים. שקיות אחסון גדולות במיוחד אלה נהדרות לאחסון, הובלה ולארגון של כל מיני פריטים, חיסכון בשטח. תואם לשקיות איקאה פרקטה. 【תיקים נעים גדולים מדי】 שקיות הנעה XXL הן 28 '' x 15 '' x 13 '' המספקות נפח אחסון של 24 ליטר. העברת תיקים המון מקום לאחסון ולהגן כמעט על כל פריט. מושלם למעבר לביתך החדש, לדירה או למעונות במכללה, לאחסן את הבגדים והשמיכות העונתיים שלך, ואריזת בגדים או מצעים לטיול הכביש האחרון שלך. 【חומר אטום למים עמיד בלאי】 שקיות אחסון גדולות וכבדות נוספות העשויות מחומר מבד ארוג פוליפרופילן ייחודי, עמיד במים, עמיד במים, שנבנה כדי להימשך. חומר עמיד בדרגה גבוהה וניקוב מגן על הפריטים שלך מפני מים, אבק, לחות ונזק אחר. העברת טוטס עמידה במים, חזקה. נהדר לאחסון, חיסכון בשטח, קמפינג, אריזה וכן הלאה. שקיות אחסון לבוש ניתנות לערימה כדי למקסם את השטח ומאפשרת שטח קל או לאחסן שטח. 【פתוחים רוכסנים מחוזקים וקווי תפר】】 תיקי הנעה כבדים ניתן לפתוח את הצד העליון והרבה יותר קל לארגן, להעמיס ולהוציא בגדים, ספרים, נעליים וכל מה שאתה צריך כדי להזיז או לאחסון. אחסון שקיות הובלה של ידיות נשיאה מחוזקות, תפירות, תפורות, נושאות ארוכות, תפורות בד יציבות לטעינה כבדה מבלי לשבור או לקרוע. החלקה חלקה, סגירת רוכסן חזקה מונעת נפילה של פריטים. קל לניקוי עם מגבונים או בד לח. 【החבילה כלולה ואחרי מכירות אחריות】 2x תיקי הובלות תיקי הובלה תומך ב -90 יום החזרה והחלפה. החברה שלנו מייחסת חשיבות רבה לחוויית הקנייה של כל לקוח. קניות ללא סיכון, אם יש לך בעיה איכותית במהלך תקופת האחריות, אנא צור קשר עם שירות לקוחות בזמן. ננסה כמיטב יכולתנו לפתור את הבעיה. שביעות רצון הלקוחות היא המרדף הבלתי נלאה שלנו. שקיות הובלה כבדות שקיות אחסון גדולות נוספות xxl שקיות הובלות xxl שקיות אחסון גדולות שקיות נעות גדולות במיוחד שקיות נעות גדולות נוספות נעות ☛ שקיות אחסון גדולות וכבדות נוספות העשויות מחומר ייחודי, עמיד במים ועמיד נבנה כדי להימשך. ☛ תיקי הנעה רב -תכליתי אידיאלי להעברת, אחסון, נסיעות, קמפינג, הובלה, ארגון חדרים וחיסכון בחלל. מושלם למעבר לביתך החדש, לדירה או למעונות במכללה, לאחסן את הבגדים והשמיכות העונתיים שלך, ואריזת בגדים או מצעים לטיול הכביש האחרון שלך. ☛ חומר מתקפל, קל לאחסון תיקים הנעים שלנו מתקפל, אתה יכול בקלות לקפל אותם ולאחסן אותם למדף שלך או בכל מקום, הם לא ייקחו הרבה מקום. ☛ שקיות נעות גדולות בגודל 45 ל 'x 16 W x 22 שעות, ועד 24 ליטר נפח ☛ מחוזק כבד מחוזק ידיות הנשיאה על שקיות האחסון הגדולות הנוספות מקיפות את התיק לחלוטין, ומעניקות לטייטה הנעה שלנו את היכולת להתמודד עם דברים כבדים מבלי לדאוג לנתק מהתיק, תיק נע כבד אמיתי. ☛ פתוח למעלה את הצד העליון של תיקי הנעה הגדולים הנוספים ניתן לפתוח במלואם לארגון קל יותר, להעמיס ולהוציא בגדים, ספרים, נעליים וכל אחד שאתה צריך כדי להזיז או לאחסון. ☛ אחסון רוכסן מחוזק שקיות הובלות של ידיות מחוזקות, תפרים, תפור וארוך נושאות ארוכות תפור בד יציבות כדי להגדיל את יכולת הנושא של העומס לעומס כבד מבלי לשבור או לקרוע. ☛ חיזוק חוט התפר החלקה חלקה, סגירת רוכסן חזקה מונעת את הנפילה של פריטים.