מארז גוויות Box עבור LG Gram 14 2-in-1-כיס מסנג'ר עור עלית, עיצוב מעטפת עור סינטטי עור עיצוב LG Gram

? [עיצוב קלאסי] סגנון עכשווי נקי ונקי של עיצוב המעטפה הקלאסי, כיס השליח העילית מורכב עם היעילות בראש. ? [סגירה מגנטית] הכוללת דש קדמי עם כפתור מגנטי השומר בבטחה את גרם 14 "2-in-1 (14 T990) במקום.? [קטיפה רכה] עור מרופד קטיפה פנים מספק כיס חלק ועדין כשאתה מחליק את גרם 14 שלך 14 "2 ב -1 (14 T990) פנימה.? [טבעוני] מיוצר עם עור טבעוני סינטטי ידידותי לבעלי חיים שהוא גם מסוגנן ומגן. ? [הגנה בטוחה] כיס המסנג'ר העילית המרופדת בטוחה בטוח להגן , לא משנה לאן אתה לוקח את זה!. ? [עיצוב קלאסי] סגנון עכשווי נקי ונקי של עיצוב המעטפה הקלאסי, כיס השליח העילית מורכב עם היעילות בראש. ? [סגירה מגנטית] הכוללת דש קדמי עם כפתור מגנטי השומר בבטחה את גרם 14 "2-in-1 (14 T990) במקום.? [קטיפה רכה] עור מרופד קטיפה פנים מספק כיס חלק ועדין כשאתה מחליק את גרם 14 שלך 14 "2 ב -1 (14 T990) פנימה.? [טבעוני] מיוצר עם עור טבעוני סינטטי ידידותי לבעלי חיים שהוא גם מסוגנן ומגן. ? [הגנה בטוחה] כיס המסנג'ר העילית המרופדת בטוחה בטוח להגן , לא משנה לאן אתה לוקח את זה!. סחבו את גרם 14 "2-in-1 (14 T990) בסגנון עם כיס המסנג'ר העילית של העילית! סגנון עכשווי נקי ונקי של עיצוב המעטפה הקלאסי, כיס השליח העילית מורכב עם יעילות. עם כפתור מגנטי השומר בבטחה את הגרם שלך 14 "2-in-1 (14 T990) במקום. עור מרופד קטיפה אינטנסיבי מספק כיס חלק ועדין כשאתה מחליק את גרם 14" 2-in-1 (14 T990). עור טבעוני סינטטי ידידותי לבעלי חיים שהוא מסוגנן ומגן כאחד. כיס המסנג'ר העילית המרופד של העילית הבטוח יגן על גראם 14 "2-in-1 (14 T990) עם חיצוני עמיד וקשוח. היה בנוח לדעת את גרם שלך 14 "2-in-1 (14 T990) הוא בטוח, לא משנה לאן אתה לוקח אותו! כיס המסנג'ר העילית של העילית-לספק הגנה וסגנון מעולה!.