Icozzier 13-13.3 אינץ 'ידית יהלום שרוול מחשב נייד, אביזרי אלקטרוניקה עמידים בפני זעזועים תיק אחסון/מארגן

אחסון אביזרים ייחודיים Bagdesign : כיס מחשב נייד וכיסי אביזרים שומרים נפרדים. צד אחד למחשב נייד בגודל 13 אינץ ', לצד אחר יש כיסים מרובי רשת, הוא יכול בקלות למקם טאבלט, מתאם כוח, עכבר, מחברת וכו'. , אוזניות וכו '. עיצוב קצף יהלום מסוגנן : שימוש חיצוני חיצוני חומר עמיד למים באיכות גבוהה. וידית עור PU מרגיש נוחה, ומתאימה לגודל ידיים שונה. כל סיבוב מגן על מחשבים ניידים : רירית חיצונית עמידה בלבוש עם רירית פנימית של פלנלט רך יכולה להגן על המחשב שלך מכל שריטות. רב-פונקציונלי : עיצוב קל ועמיד, עיצוב רוכסן כפול, נוח יותר לשימוש. ריבוי כיס, קל לארגון. המניעה הסיסמית נפלה. מראה ווג, עם עבודה ידנית עדינה. מידות חיצוניות : 360 מ"מ x 260 מ"מ x 40 מ"מ (14.2in x 10.4in x 1.6 אינץ Mac Book Pro Retina (לא מתאים לדגם Mac Book 2016). אחסון אביזרים ייחודיים Bagdesign : כיס מחשב נייד וכיסי אביזרים שומרים נפרדים. צד אחד למחשב נייד בגודל 13 אינץ ', לצד אחר יש כיסים מרובי רשת, הוא יכול בקלות למקם טאבלט, מתאם כוח, עכבר, מחברת וכו'. , אוזניות וכו '. עיצוב קצף יהלום מסוגנן : שימוש חיצוני חיצוני חומר עמיד למים באיכות גבוהה. וידית עור PU מרגיש נוחה, ומתאימה לגודל ידיים שונה. כל סיבוב מגן על מחשבים ניידים : רירית חיצונית עמידה בלבוש עם רירית פנימית של פלנלט רך יכולה להגן על המחשב שלך מכל שריטות. רב-פונקציונלי : עיצוב קל ועמיד, עיצוב רוכסן כפול, נוח יותר לשימוש. ריבוי כיס, קל לארגון. המניעה הסיסמית נפלה. מראה ווג, עם עבודה ידנית עדינה. מידות חיצוניות : 360 מ"מ x 260 מ"מ x 40 מ"מ (14.2in x 10.4in x 1.6 אינץ Mac Book Pro Retina (לא מתאים לדגם Mac Book 2016). בן הזוג הטוב ביותר : שרוול זה תואם נהדר ל- Mac Book Air / Mac Book Pro / Pro רשתית 13.3 אינץ '. כמו כן, זה מתאים ביותר למחשבים ניידים / מחשבים ניידים / מחברות / מחברות / אולטרה -ספרים בגודל 13.3 אינץ 10.4in x 1.6in) - פנים : 340 מ"מ x 235 מ"מ x 20 מ"מ (13.4in x 9.3in x 0.8in).