כיסוי יציאת טעינה לרכב חשמלי,כיסוי יציאת תקע מטען אוניברסלי לרכב חשמלי עמיד למים מגנטי כיסוי מגן לרכב

הוא יכול להגן על המטען שלך מפני גשם, שלג, רוח, אבק וקרני אולטרה סגול כאשר אתה משתמש בו בחוץ. בד קרם הגנה עמיד למים דו צדדי : השכבה החיצונית של מארז המגן של המטען עשויה מחומר פווה, עמיד למים, חוזק גבוה ועמיד בפני שחיקה, עמיד בפני שמש ובידוד חום. *מגנטי ספיחה ושרוך עיצוב : אנחנו מוטבע חסון מגנטי פס בגשם כיסוי כדי להפוך את קצה של עמיד למים מקרה קל לספוג על מתכת גוף, בשל הדבקה חזקה, סוף הטעינה יציאת כיסוי נועד עם שרוך סגירה, כך את סוף פתיחת קרוב טעינת כבל ומונע גשם ושלג מלהיות פוצץ ב. *קל לקפל : את רך טעינת יציאת גשם כיסוי מתקפל בקלות לתוך גודל קטן לאחסון קל וניידות ללא תופס מקום במכונית שלך. חבילה כוללת : 1 כיסוי יציאת מטען. תכונות : דו צדדי עמיד למים קרם הגנה בד : השכבה החיצונית של מטען מגן מקרה הוא עשוי פווה חומר, אשר הוא עמיד למים, חוזק גבוה ללבוש עמיד, אשר הוא שמש הוכחה וחום בידוד. כיסוי גשם למטען חשמלי : כיסוי יציאת טעינה זה מספק הגנה מלאה למטען החשמלי שלך. זה יכול להגן על המטען שלך מפני גשם, שלג, רוח, אבק וקרני אולטרה סגול כאשר אתה משתמש בו בחוץ. סגנונות שונים : כיסוי יציאת הטעינה זמין בסגנונות שונים כדי להתאים לסוגים שונים של רכבי אנרגיה חדשים. קל לקפל : את רך טעינת יציאת גשם כיסוי מתקפל בקלות לתוך גודל קטן לאחסון קל וביצוע ללא תופס מקום במכונית שלך. מגנטי ספיחה ושרוך עיצוב : אנחנו מוטבע חסון מגנטי פס בגשם כיסוי כדי להפוך את קצה של עמיד למים מקרה קל לספוג על מתכת גוף, בשל הדבקה חזקה, סוף הטעינה יציאת כיסוי נועד עם שרוך סגירה, כך את סוף פתיחת הוא קרוב טעינת כבל ומונע גשם ושלג נושבת ב. תיאור : שם : עמיד למים כיסוי חומר : פווה+אוקספורד בד משקל : 200 גרם גודל : גלילי טעינת יציאת כיסוי : 42 סנטימטר על 45 סנטימטר כיכר טעינת יציאת כיסוי : 85 סנטימטר על 73 סנטימטר טעינת מחסנית כיסוי : 70 סנטימטר על 35 סנטימטר על 25 סנטימטר קוביית טעינת יציאת כיסוי : 22 סנטימטר על 30 סנטימטר על 25 סנטימטר רשימת אריזה : 1.