780 יחידות חום לכווץ חוט מחברים, תכליתי עמיד למים חוט חשמל מסופי ערכת, מבודד מלחץ מחברים 16-14 22-16

מסופים מרובים : חוט חשמל מסופי ערכת כולל אוג 12-10, 16-14, 22-16 התחת, טבעת, מזלג, זכר ונקבה מהיר ניתוק מחברים; 50 לכל צבע עבור התחת מחברים, 30 לכל צבע עבור טבעת, מזלג, זכר ונקבה מהיר ניתוק מחברים, שונה צבע מקודד צינורות עם חוט מד טביעות לזיהוי קל; חום לכווץ מחבר צבעים בצע את תעשיית סטנדרטי חוט טווח. איכות חומר ועמידות : כל התחת, טבעת, ומזלג מסוף הוא עשוי עבה משומר נחושת חביות עבור קורוזיה התנגדות, וכל חום לכווץ חוט מחבר שלנו חוט מחבר ערכות יש חסון נחושת חבית להחזיק את חוט במהלך לחיצה; שקוף חום לכווץ צינורות מספק חוזק מתיחה גבוה ועמידות בפני מתיחה ונזק מכאני. קל לשימוש : רצועת את חוט בידוד עם חוט מלחץ עבור כל התחת, טבעת ומזלג מסוף, מלחץ את מחבר חבית, אז חום עם אקדח חום או קטן לפיד; להתחיל הקמת מאובטח, מתמשך חיבורים בשניות, אין הלחמה ערכת הנדרש. פונקציה עמיד למים : את בידוד צינור יש כפול קיר עיצוב; איכות 3 : 1 לכווץ צינור יש חום הופעל איטום אניה כדי לספק 360 תואר מאובטח חותם, להבת מעכב ועמיד למים. מגוון רחב של יישומים : מבודד מלחץ מחברים תואם עם כל תקני חשמל, אידיאלי עבור ימי ויישומי רכב, אם אתה עובד על סירה, רכב, בית או מדעי פרויקט, שלנו חשמל מלחץ מחברים יהיה להבטיח חזק אטום למים חותם, לוודא הכל מקלות כראוי לשלב. תכונות : טבעת מסופים : נועד להזדווג, להתחבר או לסיים אחת חוט חיבורים. את טבעת בנייה מאפשר את מסוף כדי להיות מחובר בורג או הרבעה עבור חזק יותר ועמיד יותר חיבור. מזלג מסופים : עוצב עבור בורג או הרבעה סגנון חיבורי חשמל. מבנה התיקון הוא סוג פתוח, אשר ניתן להתקין ולהסיר מבלי להסיר לחלוטין את הברגים הרכבה. באט מחבר : נועד לחבר שני חוטים יחד. יש לו מוליכות חשמלית טובה ועמידות במים. מסופי נקבה וזכר : נועדו להזדווג זה עם זה לחיבור וניתוק מהיר מפרט טכני : חומר : נחושת אדומה משומרת צבע : אדום, צהוב, כחול גודל : כפי שמוצג בתמונות חבילה כוללת : 780 מחברי חוטים מתכווצים בחום הערות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות בגודל. הצבע עשוי להתקיים הבדל קטן בשל שונה מסך מציג.