ילד חמוד בגדים קדומים בגדים של ילדה שמחה ביצה פסחא נפוח חצאית שרוול קצר עם אביזרי שיער 0 עד 24 חודשים

מושלם לתינוק שזה עתה נולד. אנא אפשר הפרש קל 1-3 ס"מ בגלל מדידה ידנית ומעט וריאציה צבעונית להגדרת תצוגה שונה. חומרים הם תחושת יד רכה, אין שום נזק בעור של התינוק שלך. עיצוב מסוגנן ואופנה הופך את התינוק שלך לאטרקטיבי יותר. נהדר עבור מזדמנים, מדי יום, מסיבה או פוטושוט, גם רעיון נהדר למתנות לתוכניות לתינוקות. אירוע : זוהי שמלה מושלמת למזדמן יומי, חופשה, בית, מועדון, משרד, עבודה, קניות, סיום לימודים, בית ספר, מסיבה, חג, חתונה, הכרויות, ארוחת ערב, נשף וכו '. מושלם לתינוק שזה עתה נולד. אנא אפשר הפרש קל 1-3 ס"מ בגלל מדידה ידנית ומעט וריאציה צבעונית להגדרת תצוגה שונה. חומרים הם תחושת יד רכה, אין שום נזק בעור של התינוק שלך. עיצוב מסוגנן ואופנה הופך את התינוק שלך לאטרקטיבי יותר. נהדר עבור מזדמנים, מדי יום, מסיבה או פוטושוט, גם רעיון נהדר למתנות לתוכניות לתינוקות. אירוע : זוהי שמלה מושלמת ליומיום מזדמן, חופשה, בית, מועדון, משרד, עבודה, קניות, סיום לימודים, בית ספר, מסיבה, חג, חתונה, היכרויות, ארוחת ערב, נשף וכו '. בגדי חמוד של ילד חמוד בגדים של נערות שמח פסחא שמח חצאית שרוול קצרה של ביצה עם שרוול קצר עם אביזרי שיער 0 עד 24 חודשים תלבושות בגדי תינוק יתכן שתהיה הבדל צבע קל. אנא וודא שלא אכפת לך לפני שתזמין, תודה!) משקל החבילה : 1 PC Baabysibuit , 1 PC Hearpace גודל גודל : 35x25x2 ס"מ, (אנא אפשר שגיאה של 1-3 מ"מ עקב מדידה ידנית. אנא וודא שלא תוודא שלא תוודא אכפת לפני ההזמנה.).