סט של 10 רכבות מכוניות DIY את החסר האקרילי, טופל טופר חסר אקרילי לרכבת DIY רכבת מכונית מטבח סלון משרד

מיוצר מ- 1/8 אינץ 'אקריליק. זה מיועד לריק הטופר האקרילי בלבד. קוטר - 2.65 אינץ ', מיועד להתאים לרוב מכסי הכוס של 20oz. קוטר עגול 2.56 אינץ 'עם גזרת קש. DIY : החסר האקרילי הברור הזה מתאים מאוד לרכבת DIY כמתנה , אתה יכול לשנות את החופים האלה לרצונך על ידי הצבע פשוט, אפוקסי או הדפסת העברת חום; הפוך מחזיק רכבת עם דמיונך, האחזקות הללו מתאימות גם למתן כמתנה טובה לקרובי משפחה וחברים לחתונה, מסיבת יום הולדת, ליל כל הקדושים, חג המולד, חג הפסחא, השנה החדשה וכל פעילויות אחרות. זקוק לתשומת הלב שלך : יש קטע סרט על פני השטח של כרטיס המקום האקרילי, עליך להסיר את הסרט הזה לפני שתשתמש. זה לא דבר מלוכלך או מוצר משומש, תודה שהבנת!. אלה יכולים לשמש כדי להוסיף כל יצירות מהנות לפסגות הכוסות שלך כמו גלידה, קוביות קרח, פירות, בועות וכל טופרים אחרים כדי לגרום לכוס שלך להתבלט מהקהל. רכבת רכב ריקים אקריליים, טופ/תוסה/בסיס ברור של כוס אקריליק, רכבת רכב, אביזרי רכב, מתנה לחבילת נהגים חדשה כוללת : 10 x רכבת כוס אקרילית ברורה מוצרים ריקים פרטים : גודל : בערך. 6.5 ס"מ/2.56 אינץ '2. אתה יכול DIY דפוסים משלך לפי העדפותיך שלך. 3. החומר איכותי ועמיד. גודל קטן וקל לנשיאה. 4. קל לשימוש, נוח להתקנה ולפרק. 5. ניתן להשתמש ברכבת זו לא רק במכונית, אלא גם בבית ובמשרד. 6. זו מתנה בהתאמה אישית למשפחה ולחברים.