MAKITA 197212-5 מקרה משתלב, גדול/8-1/2 x 15-1/2 x 11-5/8

תכנון תיקים חדשני לערימה לארגון יעיל, הובלה והגנה על כלים. תפסים משתלבים מאובטחים מכסה סגור וקשר בין מקרים מרובים יחד. ערוצים תואמים לאורך מכסה ובסיס המקרה לערימה יציבה ולא משמירה. ידית נשיאה בעלת פרופיל נמוך ומעוגל לנוחות המשתמש. תואם למערכת SP6000 J/J1, מקרי מקיים של Festool ומערכות אחסון מודולריות דומות אחרות. תכנון תיקים חדשני לערימה לארגון יעיל, הובלה והגנה על כלים. תפסים משתלבים מאובטחים מכסה סגור וקשר בין מקרים מרובים יחד. ערוצים תואמים לאורך מכסה ובסיס המקרה לערימה יציבה ולא משמירה. ידית נשיאה בעלת פרופיל נמוך ומעוגל לנוחות המשתמש. תואם למערכת SP6000 J/J1, מקרי מקיים של Festool ומערכות אחסון מודולריות דומות אחרות. מקרי ההשתלבות של Makita נוצרו כפתרון לארגן ולהעביר ביעילות של כלי חשמל גוברים ויותר. מקרי השילוב של Makita הם החידוש האחרון באחסון כלי החשמל. המקרים המשתלבים נוצרו כפתרון לארגון והובלת יעילות של כלי חשמל הולכת וגוברת. ארגזי כלים מסורתיים לרוב משתנים בגודל ובצורה, מה שמקשה עליהן לניהול ולזוז. עם זאת על ידי שימוש בתכנון מודולרי חדשני, ניתן לערום בנוחות, לקשר ולהעביר את מקרי השילוב של Makita באמצעות מערך קולקטיבי של תכונות מפתח.