תואם עם סמסונג גלקסי להעיף 3 5 גרם מקרה, נבנה רגלית, מוקשח צבאי כפול שכבות פגוש היברידי עמיד הלם כבד

דגם תואם : תשומת לב מיוחדת!רק ישים כדי גלקסי להעיף 3 5 גרם, אנא לאשר שלך טלפון דגם. עיצוב רגלית : עיצוב התושבת של מארז המגן של סמסונג ז ' פליפ 3 יכול לתמוך בטלפון שלך לצפות בסרטים ולהניח אותו כשאתה לא צריך אותו. זה לא תופס מקום נוסף ונוח לחיים שלך. תמיכה מגנטי רכב הר : מובנה מתכת תיקון יכול קל ישירות ספחה אתה טלפון על מגנטי רכב מחזיק (לא כולל את מגנטי רכב הר מחזיק). הגנה מושלמת : ייחודי קצה הוא בשילוב עם מובנה מחשב כדי להגן על הטלפון שלך מפני טיפות, סריטות ובליטות.צבאי - כיתה הגנה עם אוויר-כרית טכנולוגיה עבור כל פינות, וכל סביב הגנה עבור המכשיר שלך עם עיצוב דק. איכות לאחר המכירה שירותים : היינו משתדלים לזכות בשביעות רצון הלקוחות. אם אתה פוגש כל שאלה, אנא פנה אלינו, אנחנו נתקן את הבעיה שלך בתוך 24 שעות. מכשירים תואמים : סמסונג גלקסי ז להעיף 3 5 גרם טלפון. מקרה מגנטי. תשומת לב בבקשה!1. זה טלפון מקרה רק תואם סמסונג גלקסי להעיף 3 5 גרם מקרה.2. בגלל הבעיטה הבנויה, אתה לא יכול ללכת לטעינה אלחוטית עם מארז הטלפון הזה חבילה כוללת : 1 איקס תואם סמסונג גלקסי ז להעיף 3 כיסוי אחורי של מארז 5 גרם. (טלפון הוא לא כלול).מוצר תכונות : 1. כל כפתורים וממשק ידידותי למשתמש עיצוב כדי למנוע תכוף פירוק. והמקרה מושלם מגזרות עבור רמקולים, מצלמה וטעינה חור לאפשר לך גישה קלה לכל תכונות ונוח עבור טעינת הטלפון שלך ללא לקחת את מקרה.2. מקרה פנימי גומי קשיח מחשב מעטפת חיצונית כיסוי, זה הוא אמין, מחוספס מקרה נועד לספק את ההגנה הטובה ביותר עבור הטלפון שלך. הבטנה והפגושים העמידים בפני פגיעות על מעטפת המחשב של מארז שני חלקים כבד זה נועדו להציע הגנה של 360 מעלות מפני טיפות ושקעים.3. תואם סמסונג גלקסי להעיף 3 5 גרם מקרה. מקרה כיסוי עם מעמד הוא נוח עבור צפייה בסרט, וידאו מפטפט או לגלוש באינטרנט, ולתת לך ליהנות חיים של הנאה בכל עת ובכל מקום.שירות לאחר המכירה : אם אתה לא 100% מרוצים עם המוצר מכל סיבה בתוך 30 ימים, אנו נותנים לך החזר מלא.