שקית קלע צבאית טקטית שקית קלע עמידה במים עמידה בכתף ​​מולי תרמיל תרמיל יום יום אחד עם מחזיק בקבוקי מים

✔ חומר - תיק טקטי זה עשוי מבד ניילון 600 D, קל משקל, עמיד במים, עמיד בלאי ועמיד. ✔ גודל-מידות (LXWXH) : 16 x 11 x 30 ס"מ / 6.3 "x 4.3" x 11.8 ", ומספק מספיק מקום לחיוניים היומיים הדרושים לך לטיול קצר, קניות ורכיבה על אופניים. ✔ תכונה-① אורך רצועת הכתפיים היא בערך 70 - 120 ס"מ, מתכווננת שמאלה וימין. ② כיס רשת צד שתוכל להחזיק את בקבוק 550 מ"ל שלך או מטריית כיס. ③ יציאת טעינה בצד USB בצד השני של התיק, נוחה מאוד לטעינה של הטלפון הנייד שלך . ✔ שימוש מרובה-עיצוב רצועת כתפיים, תיק זה יכול לשמש תיק כתף בודד, תיק קלע, תיק חזה או תיק קרוס-גוף, להיות חופשי להשתמש בו בהתאם לצרכים שלך. ✔ אירועים : אידיאלי לספורט חיצוני כמו ריצה, טיולים רגליים, קמפינג, טיפוס, רכיבה על אופניים, נסיעות לטווח קצר ושימוש יומיומי. הערה : פריט זה אינו מיועד באופן ספציפי לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה. Baigio מתמחה במתן מוצרים איכותיים לחובבי חוץ ושיפור הרציף מוצרים המבוססים על משוב לקוחות כדי לספק חווית ספורט חיצונית טובה יותר. מוצרים המעורבים כוללים ריצה, רכיבה על אופניים, דיג, קמפינג, טיולים רגליים וספורט חיצוני אחר. המוצרים שלנו נועדו לעזור לכם להשתתף בספורט בנוחות ובנוחות יותר. Baigio הוא לא רק מותג, אלא גם אורח חיים פעיל. חומר : בד ניילון 600 D. בטנה : כותנה משיי אטומה למים. גב : ספוג נושם מעובה. חומרה : מתכת+ראש משוך חבלים. רצועת כתף ארוכה מתכווננת : בדים ניילונים צבאיים (בלתי ניתנים להסרה). כיס ראשי אחד עם תא שכבה פנימית. שני כיסי רוכסן קדמיים. כיסים צדדיים יכולים להתאים לבקבוק מים 18.59 גרם או מטריה קומפקטית. מתאים לארנק ארוך, בקבוק שתייה של 550 מ"ל, בנק כוח, מפתחות וחיוניים אחרים. מתאים לטלפונים סלולריים, בנק כוח, סיגריות, רקמות ודברים קטנים אחרים. מתאים לבקבוק מים או שתייה של 550 מ"ל, מטריה וכו 'מתאים לרישיון נהיגה, כרטיסי בנק/אוטובוס וכו'.

Dimensions:
7W x 9.8H x 3.9D