מתנות עם עצלן מצחיק מתנות נושאות מקסימות דפוס דפסה מתנה קוסמטית תיק קוסמטי חמוד מתנות לתיק איפור של

מתנות עצלניות לנשים שאוהבות עצלנות - קחו את זה בקלות, וחשוב מכך, קחו את זה לאט עם התיק האיפור המצחיק שלך '' עצלן, עושה יותר מאשר לבלב שלי '! עצמה. זו תזכורת מושלמת עבורך להאט וליהנות מהחיים. מתנות אוהבי עצם - תיק ההדפס של עצל הוא מתנה נהדרת לחובב העצלנים, החבר הכי טוב, BBF. תיק האיפור הזה הוא מתנה נהדרת לכל מי כמו עצלנות בחייכם! או פשוט הפתעה לסמל המיוחד כמה אכפת לך. מתנות עם נושא עצלן - יכולות לשמש כמתנות חובבות עצלנות, מתנה עם נושא עצלן, מתנת יום הולדת, מתנת סיום, מתנות ידידות עצלניות, מתנות BBF, מתנה מקסימה לחובבי עצם. זה בא בתיבת מתנה אלגנטית, מביא לה מתנה יפה ו נהדר עבור הנשים שאוהבות עצלנות ובעלי חיים. מתנות ליום הולדת עצלניות לנשים - כיס האיפור שלנו נמדד כ- 10 X7 אינץ '/ 25 x 17 ס"מ, שיש בו הרבה מקום לאחסן הרבה קוסמטיקה שלך; מה שיכול למנוע את נפילת הפריטים הזעירים, ניידים וקלים, קל לסחוב איתך לאן שאתה הולך, אידיאלי לארגון מוצרי הקוסמטיקה, הקוסמטיקה והנסיעות שלך, המתאימים לחברים. פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה. שקית הדפסה של עצלן -ציפוי דפדני -דובד לפריטים קטנים; אתה יכול למקם אותו בתיק היד שלך לאחסון השפתון שלך, צלליות, מברשת קוסמטיקה, משקפיים וכן הלאה, מה שיביא לך יותר נוחות. שקית האיפור עשויה מחומר כותנה ופשתן, רכה ועמידה. כיס רוכסן מודפס וציפוי דו-צדדי, הרוכסן חלק וקל לשימוש. קל לניקוי, אל תדאג מכתמי שאריות קוסמטיות. בגודל בינוני, קל להכניס לתרמיל או למטען, מתאים מאוד לשימוש יומיומי או אביזרי נסיעה. זה יכול להשתמש ככיס איפור, מארז מטלה או להחזיק כל דברים קטנים שאתה אוהב.