NC 2 PCS / הגדרת מדף אחסון קוסמטיקה מפלסטיק 7 מגירות גדולות שקופות

בואו והזמינו את מתלה האחסון הקוסמטי הזה, זו תהיה הבחירה הטובה ביותר שלכם. העיצוב הקומפקטי והמסוגנן שלו מושלם להצבת הקוסמטיקה שלך. בנוסף, הוא עשוי מחומר פלסטי באיכות גבוהה, שהוא עמיד ונוח למגע. מתלה לאחסון קוסמטיקה זה מיועד במיוחד לאנשים שיש להם הרבה קוסמטיקה!. חשוב מכך, זה חדש ואיכותי עבורך לשימוש. ואז בצע הזמנה במהירות! נסה עכשיו!. עיצוב קטן ומסוגנן הופך את הקוסמטיקה שלך לנעימה לעין, העשויה מחומר פלסטי באיכות גבוהה, עמידה ונוחה למגע. מתלה לאחסון קוסמטיקה זה מיועד במיוחד לאנשים עם יותר קוסמטיקה, חדש לגמרי ואיכותי, זו תהיה הבחירה הטובה ביותר שלך. בואו והזמינו את מתלה האחסון הקוסמטי הזה, זו תהיה הבחירה הטובה ביותר שלכם. העיצוב הקומפקטי והמסוגנן שלו מושלם להצבת הקוסמטיקה שלך. בנוסף, הוא עשוי מחומר פלסטי באיכות גבוהה, שהוא עמיד ונוח למגע. מתלה לאחסון קוסמטיקה זה מיועד במיוחד לאנשים שיש להם הרבה קוסמטיקה!. חשוב מכך, זה חדש ואיכותי עבורך לשימוש. ואז בצע הזמנה במהירות! נסה עכשיו!. עיצוב קטן ומסוגנן הופך את הקוסמטיקה שלך לנעימה לעין, העשויה מחומר פלסטי באיכות גבוהה, עמידה ונוחה למגע. מתלה לאחסון קוסמטיקה זה מיועד במיוחד לאנשים עם יותר קוסמטיקה, חדש לגמרי ואיכותי, זו תהיה הבחירה הטובה ביותר שלך. 1. חומר : פלסטיק 2. צבע : שקוף 3. גודל : (9.45 x 6.91 x 14.32) " / 23.8*17.5*36) ס"מ (אורך x רוחב x גובה) 4. כמות : 2 יח ' / סט 5. מספר המגירות : 7 חבילת מגירות גדול : שיטת תחזוקה : 1. הימנע מלהישרדות על ידי חפצים חדים.