מוצרי שפיכה של Stardust 20ecws8 גרב שמן לאקולוגי בלבד, 3 x8 ', מקרה של 20

Stardust Ecochoice גרב שמן בלבד, 3 "x8 '. מלכודת וסופגת את השופך השומני-השאר את המים. גרביים סופגים באיכות גבוהה וידידותית לסביבה. ', 20/מקרה. מלכוד וסופג את השופך השומני - השאר את המים. גרביים סופגים באיכות הגבוהה ביותר, ידידותית לסביבה. מפוברק מחומרים ממוחזרים בתולה - ידידותי לסביבה. חבילה של 20. ארגון עסקי מיעוט מוסמך (MBE). Stardust Ecochoice גרב שמן בלבד, 3 "x8 '. מלכודת וסופגת את השופך השומני-השאר את המים. גרביים סופגים באיכות גבוהה וידידותית לסביבה. ', 20/מקרה. מלכוד וסופג את השופך השומני - השאר את המים. גרביים סופגים באיכות הגבוהה ביותר, ידידותית לסביבה. מפוברק מחומרים ממוחזרים בתולה - ידידותי לסביבה. חבילה של 20. ארגון עסקי מיעוט מוסמך (MBE). Stardust Ecochoice גרב שמן בלבד, 3 "x8 ', 20/מקרה. מפוברק מחומרים ממוחזרים בתולה. סופג יותר, הוא" ירוק ", ובכל זאת עולה בערך זהה, פחות, מאשר גרביים מסורתיות שהוא מחליף. סיבים מהירה הם אידיאליים לסביבה וספיגת שמן ושפכים אחרים של פחמימנים ופריקות, ומונעים מהם להתפשט. מתאים באופן גמיש סביב בסיס המכונות והציוד שנחשף למים או גשם כדי לתפוס דליפות שומניות מתמשכות וחלחול. הוא סופג את החומרים השומניים אך דוחה מים . אין ניקוי מבולגן-פשוט משלים את הגרביים המשומשים והחליף בנוכחים טריים. מצוין לנוזלים מסוכנים ולא מסוכנים, כולל שמני מזון, דלק, ממסים וצבע על בסיס שמן וכימיקלים. מסיר שפיכות שומניות מהמים בסביבה הפתוחה - כולל בריכות, אגמים, נחלים, תעלות בר, מרינות וכו ' - או במסגרות מתקן של שומני, טנקים, אגני תפיסה ומכלים אוחזים.