ברז חליל ספירלה, MBOT, VC10, TICN, 3, 10-32

ברז תחתון שונה יכול להגיע לתחתית החור העיוור לחוטים חתוכים. מצע VC-10 אבקת מתכת HSS (פלדה במהירות גבוהה) לשימוש עם חומרים קשים. ציפוי טיטניום פחמן ניטריד (TICN) משמן את המצע ליציבות בטמפרטורה גבוהה ומציע עמידות טובה יותר לשחיקה מאשר ציפוי פח. ברז תחתון שונה יכול להגיע לתחתית החור העיוור לחוטים חתוכים. מצע VC-10 אבקת מתכת HSS (פלדה במהירות גבוהה) לשימוש עם חומרים קשים. ציפוי טיטניום פחמן ניטריד (TICN) משמן את המצע ליציבות בטמפרטורה גבוהה ומציע עמידות טובה יותר לשחיקה מאשר ציפוי פח. ברז חליל ספירלה השתנה בתחתית עם סגנון ביצועים גבוה, חומר VC10 עם גימור TICN, מספר חלילים 3, גודל 10, המגרש 32, חוט UNF, 2.5 P - 3 P, מגבלות קוטר המגרש H2, הקרנה סטנדרטית, קוטר שוק 0.194 '', אידיאלי לחומרי מכונה קשים למכונה, סובלנות 3 B, תקני ANSI 313. ברצי חילוט ספירלה מתכתית בעלת ביצועים גבוהים לשימוש ליישומים בחומרים קשים. לברזי GTD יש תכנון צוואר לציוד CNC. 313/345 מיועדים לשימוש עם פלדת סגסוגת, פלדת מת, טיטניום, סגסוגת ניקל גבוהה, נירוסטה ופלדה מוקשה.