ASOBU ORB נירוסטה קיר כפול מבודד בקבוק מים - מכסה משמש כספל 14 אונקיה

צורת אחיזה קלה ואגרונומית -בקבוק הכדור עשוי להיות אביזר אופנה מושלם שיכול להשלים כל בגד. -מבודדים ועמידים המיוצרים עם בידוד קיר כפול ופלדת אל חלד 18/8 במשך שעות של שמירה על הטמפרטורה המועדפת על הקפה, התה או המים שלך. -מכסה כמו מכסה-מלבד לתת לבקבוק מראה ייחודי דמוי כמוסה, המכסה של בקבוק האורב מכפיל כוס לחוויית שתייה אלגנטית. חווית שתייה של אגנט. - אין שפיכה או דליפות הברג על המכסה מעניק לך "גישה נוחה" למשקה שלך והוא הוכחת דליפה של 100% כך שתוכל לזרוק אותו בקלות לתיק שלך. -אלגנטי ומעשי -הצהירו אופנה מבלי להתפשר על איכות או עמידות מושלמת במתנה לאמא, אבא או לכל אחד ברשימה שלכם. צורת אחיזה קלה ואגרונומית -בקבוק הכדור עשוי להיות אביזר אופנה מושלם שיכול להשלים כל בגד. -מבודדים ועמידים המיוצרים עם בידוד קיר כפול ופלדת אל חלד 18/8 במשך שעות של שמירה על הטמפרטורה המועדפת על הקפה, התה או המים שלך. -מכסה כמו מכסה-מלבד לתת לבקבוק מראה ייחודי דמוי כמוסה, המכסה של בקבוק האורב מכפיל כוס לחוויית שתייה אלגנטית. חווית שתייה של אגנט. - אין שפיכה או דליפות הברג על המכסה מעניק לך "גישה נוחה" למשקה שלך והוא הוכחת דליפה של 100% כך שתוכל לזרוק אותו בקלות לתיק שלך. -אלגנטי ומעשי -הצהירו אופנה מבלי להתפשר על איכות או עמידות מושלמת במתנה לאמא, אבא או לכל אחד ברשימה שלכם.