גדול נסיעות תרמיל, צא ידידותי 17 אינץ מחשב נייד תרמיל לגברים נשים מים עמיד עסקים לשאת על תרמיל עמיד

פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה.3 אינץ', מחשב נייד 15. נוח, רחב, ונושם רשת כתף רצועות עם בשפע ספוג רפידות לעזור להקל על כתף לחץ. הממד של תרמיל נסיעות הוא 19 איקס 13 איקס 10 אינץ. את מופרד תא יכול למנוע את מחשבים ניידים מסריטות. מושלם עבור נסיעות, פיקניק, טיולים עם המשפחה שלך וחברים.יש תא מחשב נייד נפרד אחד שיכול להכיל 17.אנא הערה כי את יו אס בי תרמיל עצמו אינו אספקת חשמל, ואת יו אס בי טעינת יציאת רק מספק טעינה קלה. פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה. משכלל לחופשות בסוף השבוע, קניות, עבודה במשרד, נסיעות עסקים ופעילויות חוצות אחרות. חומר באיכות גבוהה תרמיל מחשב נייד זה עשוי מבד אוקספורד איכותי לעמידות טובה יותר בפני דמעה ומים. אתה יכול לשאת אותו על מטוס. מתכת רוכסנים, קל משקל ויציב, להבטיח מאובטח וארוך טווח שימוש כל יום. אשר משכלל לנסיעות עסקים, תיק עבודה במשרד מקצועי ופעילויות חוצות אחרות. זה מספק יותר אבטחה והגנה עבור הפריטים שלך בימים גשומים. חגורה פנימית חסינת זעזועים מיועדת לחיזוק המחשב הנייד והאייפד שלך, ומונעת מהם להחליק ולהתנגש. פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה. להפוך את הפריטים שלך מאורגנים וקל יותר למצוא. תיק גב זה יכול לשמש כתיק גב למחשב נייד, תרמיל נסיעות, תרמיל טיול לילה או תרמיל עסקי.3 מידות תרמיל אינץ 'אז הממד של תרמיל נסיעות הוא 19 איקס 13 איקס 10 אינץ'. עם מובנה יו אס בי מטען מחוץ ונבנה טעינת כבל בתוך,זה יו אס בי תרמיל מציע לך דרך נוחה יותר כדי תשלום שלך טלפון בזמן הליכה. פונקציה ידידותית מיועד באופן בלעדי עבור מטוס טיסה נסיעות.את לשאת על תרמיל להבטיח מאובטח לטווח ארוך שימוש כל יום או בסוף השבוע,לשרת אותך גם נסיעות אישי נושא תיק, נסיעת עסקים, חיצוני פעילויות תרמיל, מושלם עבור גברים, נשים. נגד גניבה ופונקציונלי*את תרמיל חזרה רצועת מטען מאפשר נסיעות מחשב נייד תיק מתאים על מזוודה, שקופיות מעל את מטען זקוף ידית צינור לנשיאה קלה יותר. ארגונומי עיצוב מבטיח כי את נסיעות תרמיל הוא נוח ללבוש כאשר טעון עם כל הציוד שלך. אידיאלי נסיעות מתנות לגברים נשים! זה הוא גם הבחירה הטובה ביותר עבור חג המולד, חג ההודיה, או חג האהבה, יום אב, יום הולדת, יום נישואים, וכו'. זה מספק יותר אבטחה והגנה עבור הפריטים שלך בימים גשומים. תרמיל נשיאה זה יכול לשמש כתיק גב למחשב נייד, תרמיל נסיעות, תרמיל טיול לילה או תרמיל עסקי. אתה יכול לשאת אותו על מטוס. מחוזק מרופד למעלה ידיות לנשיאה נוחה. במחסום, פורש את מחשב נייד נסיעות תרמיל באופן חופשי 90-180 תואר והמחשב הנייד נשאר שטוח מבלי לקחת אותו מהתיק, ביצוע זה מקבל דרך שדה תעופה אבטחת מחסום יותר בקלות. מושלם עבור נסיעות, פיקניק, טיולים עם המשפחה שלך וחברים. את לשאת על תרמיל להבטיח מאובטח לטווח ארוך שימוש כל יום או בסוף השבוע, לשרת אותך גם נסיעות אישי נושא תיק, נסיעת עסקים, חיצוני פעילויות תרמיל, מושלם עבור גברים, נשים. *לוח אחורי מרופד ורשת לנשימה לנשימה ונוח של עיצוב תרמיל מחשב זה מסייע באוורור, הסעת אוויר וחיסול חום. עם מובנה מטען מחוץ ונבנה טעינת כבל בתוך, זה יו אס בי תרמיל מציע לך דרך נוחה יותר כדי תשלום שלך טלפון בזמן הליכה. כיס קטן נגד גניבה הממוקם בגב התחתון שומר על הטלפון, הארנק, הדרכון ופריטים יקרי ערך אחרים בטוחים ונוחים. זה יהיה מאוד נוח לשאת מחשב נייד.אנא הערה כי את יו אס בי תרמיל עצמו אינו אספקת חשמל, ואת יו אס בי טעינת יציאת רק מספק טעינה קלה.גברים תרמיל יכול להשתמש כמו יומי / עבודה / מטוס נסיעות.6 אינץ', 2 תאים עיקריים עם רוכסן כפול לבגדים לחופשות בסוף השבוע, נסיעות מדי פעם ולינה, 1 כיסי רוכסן קדמיים עם כיסים קטנים פנימיים להחזקת הארנק, הדרכון, העטים, המפתחות וכו', 2 כיסי צד עמוקים מספיק לבקבוק המים והמטריה שלך. פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה. שימש תיק מחשב נייד גדול, תרמיל עסקי גדול . פריט זה אינו מיועד לשימוש על ידי ילדים 12 ומטה.