תרמיל גב לילדות, תרמיל חד קרן לילדים תיק ספר גן ילדים עם קופסת אוכל תיק בית ספר חמוד

זה חמוד ספר תיק עבור בנות יש שפע של מקום וכיסים לצילום שלהם האהוב צעצועים,פירות וציוד לבית הספר. את תרמיל עבור בית הספר מגיע עם שימושי הצהריים תיבה, עשוי רך חזק מים עמיד חומר : קל משקל,עמיד למים, יציב ומקסים. את חזרה חבילה עבור בנות / ילדים עצמו מרופד רצועות : נוח באיכות & חלק רוכסנים,להפוך שלנו בנות ספר תיק סופר עמיד ואמין. תיקי בית הספר שלנו מגיעים עם רוכסנים באיכות גבוהה, הילדים יכולים למשוך בצורה חלקה, וזה סופר עמיד ואמין. זה תיק של סט הוא טוב גודל,עצמו הרבה מקום וכיסים,מושלם כיס עבור בית ספר תיקיית, להתאים כל ספרים וציוד לבית הספר. תרמיל חד הקרן החמוד לילדות מתאים לשקית אוכל פרקטית,הוא מבודד, רעיון טוב למאכלים ופירות שונים. 进口. פוליאסטר בטנה. סגירת רוכסן. בית ספר תרמיל עבור בנות : את בנות תרמיל סט כולל 1 תרמיל & 1 שקית אוכל,את חד קרן תרמיל עבור בנות עבר ילדים של מוצר בטיחות מבחן.אתה יכול לרכוש בביטחון. תרמיל חד קרן חזק לילדים : תיק הספרים לילדים עשוי מפוליאסטר עמיד במים,תואם תפרים מחוזקים ורוכסן חלק,התרמיל לילדים עמיד, ידידותי לסביבה ובריא. חמוד בנות חזרה חבילה : את ילדי תיק של יש נחמד ואיכות מעולה,מתכוונן כתף רצועות מרופד חזרה כריות להקל על לחץ על הצוואר והכתפיים שלך,את חזרה חבילה עבור בנות מתאים לגיל רך, גן ילדים, יסודי בית ספר בצורה מושלמת. סט תרמיל מדהים : 15.7 אינץ 'על 10.2 אינץ ' על 4.5 אינץ', התא הפנימי הראשי של התרמיל יכול להכיל מחשב נייד בגודל 15.6 אינץ', 2 כיסי צד, 1 כיס רוכסן הממוקם בחזית,2 כיסי מיני בתא הראשי. תיק בית ספר יפה : תרמיל הבנות מחזיק בדוגמת חד קרן פופולרית וייחודית,רוב הילדים אוהבים חד קרן,והוא עמיד ומחוזק,מגיע עם תיק אוכל פרקטי וקלמר,טווח הגילאים של תרמיל הבנות הוא 3+ שנה ומעלה,זה יכול לענות על מגוון דרישות סטודנטים,כולל נסיעות, קמפינג, טיולים וטיולים יומיים מזדמנים. תרמיל הבנות מרווח מאוד ועמיד למים, הרעיון הטוב ביותר לבית הספר האחורי.