מתלה וו של המותג שלי חד קרן לילדים - משקל קל, עיצוב קיר של מעיל ילדים לילדים + 3 ווים מעיל - חדר אמבטיה/חדר

בית ספר אחורה 2 - הפוך את התארגנות לקסומה עם מתלה וו קיר חד קרן שלך ווים חדר בנות מחדר מקאור 2 Home! מתלה הכובע הוורוד שלך הופך לסדר לפנטזיה עם כוכבים, מערבולות והשראה!. תלו את הכתר שלכם - כל מה שהנסיך או הנסיכה שלכם צריכים לתלות, מתלה המפתח שלכם מחזיק. מושלם לחדר שינה, חדר אמבטיה או משתלה, וו המפתח שלך מכיל מעילים, כובעים, תיקים, תכשיטים, מגבות ועוד!. על הקיר שלך בקריצה - לא הוצב את שרביט הקסמים שלך שלא במקומו? לא משנה. ווים לאחסון הבית הקלים שלך קל להתגבר וכוללים 2 ברגי ברזל. כל מה שאתה צריך זה מברג!. שתף את הקסם-תענוג את חובב חד קרן הצעיר שלך עם אמנות קיר וארגון קיר מגחמני מ- Decor2 Home! לא משנה מה האירוע, המתנה שלך בטוחה לגרום לעיניים לנצנץ. שביעות רצון נוצצת - מתפלא באיכות כל כך גבוהה, זה כמו קסם. ציפוי אבקה חותם צבע אחיד בזמן שחתך לייזר מבטיח קצוות מושלמים השומרים על אצבעות אצבעות ובסטנדרטים מרוצים!. שריקה בזמן שאתה עובד עם הארגון הגחמני הזה של כובעים, ינקלים וגלימות שמסתיימים על רצפת הטירה? שמור על מסודר עם קצת קסם מ- Decor2 Home! צבועים בורוד די, ווים של מעיל קיר חד קרן שלך. מחזיק התכשיטים הרכוב שלך מוסיף גחמות לקיר שלך ומאפשר לנסיך או לנסיכה שלך להישאר מסודרים עם 4 ווים המארגנים כל פריט לתלייה. נקה ומאמין בעיצוב קיר חד קרן שלך! גלה את הווים להחזיק כל כתר, מלא קשת של החדר המלא עם מחזיק המפתח שלך לקיר! עיצוב האמבטיה שלך עם 3-HOOK חד קרן מאפשר לך למקם אותו בגובה המושלם לילדך. העיצוב החתוך בלייזר והמצופה אבקה מבטיח את נוצץ העיצוב של חד קרן שלך באיכות, שימוש לאחר השימוש. תיהנו ממחזיק הרצועה הדקורטיבי והשימושי שלכם בכל חדר ועם כל פריט שנמצא. חדר שינה : תלו תרמילים, ארנקים, כובעים, מעילים, מעילים ומטריות. חדר אמבטיה : תלייה מגבות, לופיות, מטליות רחצה, מברשות ותכשיטים. משתלה : תלו שקיות חיתול, עטיפות, ריק, מוצצים ומוצרי התקנה קלים כמו אברקדאברנו צריך להעסיק שיפוצניק או להשתמש בכל לחשים קסומים. וויקוזי החד -קרן שלך לחדר של ילדים מתארגנים תוך זמן קצר - במאמץ מועט! פשוט מקם את מתלה וו מגבת במקום הרצוי והברג אותו במקום עם שני ברגי הברזל שלך. מארגן האמבטיה שלך שוקל קל כמו פיה במהירות של 0.3 קילוגרמים! מתנה טובה יותר, לא יכולת להתאים ליום הולדת, חג, מקלחת לתינוק, או סתם בגלל שהפוך את יום אהובך לקסום עם ווים מעיל מ- Decor2 Home! עם עיצוב מקסים ושימושים מעשיים, קולבי המפתח שלך לקיר בטוחים לשמח את Mages צעירים ותמלוגים בגילאים כאחד! לחיות סיפור של סידורי היום. הוסף לעגלה שלך WOORS WOORS שלך של Decor2 Home Unicorn!.