ליסטרין אולטרה נקי גישה חוט דנטלי מנטה מילוי ראשי, 28 לספור

החבילה כוללת 28 ראשי מילוי חד פעמיים של חוט דנטלי בטעם מנטה לשימוש עם חוט דנטלי גישה אולטרה-נקי, כלי לטיפול בפה שהופך את השימוש בחוט דנטלי לקל כמו צחצוח. ראשי חוט דנטלי חד פעמיים עשויים מחוט בעל עקשנות גבוהה ונועדו לעמוד בפני שבירה. עוזר להגן על השיניים והחניכיים על ידי ביעילות הסרת פלאק קשה להגיע למקומות כי צחצוח לבד עלול לפספס יסודי נקי כל זמן אתה חוט. מנטה בטעם חוט דנטלי מילוי ראשי להסיר חלקיקי מזון קטנים להיתקע בין השיניים סביב החניכיים, וזה יכול להוביל ריח רע מהפה, לניקוי יסודי. אנשי מקצוע בתחום השיניים ממליצים להשתמש בחוט דנטלי באופן קבוע מכיוון שהוכח כי הוא מסיר רובד בין השיניים כדי לסייע במניעת מחלות חניכיים. להגיע בקלות בין השיניים שלך עם ראשי מילוי חוט דנטלי גישה אולטרה נקי. חבילה זו של 28 ראשי חוט דנטלי חד פעמיים כוללת חוט בעל עקשנות גבוהה העומד בפני שבירה. שימוש בחוט דנטלי מסיר רובד על השיניים שהצחצוח עלול להחמיץ ומהווה צעד חשוב בשגרת הטיפול בפה. ראשי חוט דנטלי אלה בטעם מנטה, ומשאירים את הפה שלך רענן ונקי. לשימוש עם חוט הגישה האולטרה-נקי של ליסטרין.