2 יחידות 25 נירוסטה גלגלת אחת בלוק כבד החובה מתיחה גלגל מסתובב וו הרמת עשה זאת בעצמך פלדת חוט חבל גלגלת

חבילה : חבילה של 2 יחידות מ ' 25 בלוק גלגלת אחת, קוטר גלגל : 25 מ מ, רוחב חריץ : 11 מ מ, סיבוב טבעת רוחב : 15 מ מ, אורך כללי : 85 מ מ, עומס מרבי נושאות : 150 ק ג. באיכות גבוהה : עשוי עמיד קשה נירוסטה, מיוצר בתהליך קפדן, חזק, אמין, עמיד למים, נגד חלודה, נגד טמפרטורה גבוהה, קורוזיה התנגדות, יהיה לספק לך את רוב נוחות לעבודה. שימוש : פשוט ומעשי רולר, באמצעות הכבידה והחלקה עבור הרמת עבודה, מיועד לשימוש עם חבל או כבל ביישומים פנימיים וחיצוניים כדי לתלות משקל דברים או להאיר עומס. יתרון : 360 תואר מסתובב למעלה טבעת עבור קלות חבל טיפול, חלק רולר מספק נהדר חבל חוצה. יישום : בשימוש נרחב במאמץ משיכה של חבל תיל פלדה או כלי חבל אחרים, מתאים לייצור מנופים קטנים שונים, מערכת דיג ודגם גלגלת. חבילה : חבילה של 2 יחידות מ ' 25 בלוק גלגלת אחת, קוטר גלגל : 25 מ מ, רוחב חריץ : 11 מ מ, סיבוב טבעת רוחב : 15 מ מ, אורך כללי : 85 מ מ, עומס מרבי נושאות : 150 ק ג. באיכות גבוהה : עשוי עמיד קשה נירוסטה, מיוצר בתהליך קפדן, חזק, אמין, עמיד למים, נגד חלודה, נגד טמפרטורה גבוהה, קורוזיה התנגדות, יהיה לספק לך את רוב נוחות לעבודה. שימוש : פשוט ומעשי רולר, באמצעות הכבידה והחלקה עבור הרמת עבודה, מיועד לשימוש עם חבל או כבל ביישומים פנימיים וחיצוניים כדי לתלות משקל דברים או להאיר עומס. יתרון : 360 תואר מסתובב למעלה טבעת עבור קלות חבל טיפול, חלק רולר מספק נהדר חבל חוצה. יישום : בשימוש נרחב במאמץ משיכה של חבל תיל פלדה או כלי חבל אחרים, מתאים לייצור מנופים קטנים שונים, מערכת דיג ודגם גלגלת. מפרט : שם מוצר : אחת גלגלת בלוק גודל : מ ' 25 צבע : כסף טון חומר : 304 נירוסטה גלגל קוטר : 25 מ מ חריץ רוחב : 11 מ מ סיבוב טבעת רוחב : 15 מ מ אורך כללי : 85 מ מ מקסימום עומס נושאות : 150 ק ג באיכות גבוהה : עשוי עמיד קשה נירוסטה, מיוצר בתהליך קפדני, חזק, אמין, עמיד למים, נגד חלודה, נגד טמפרטורה גבוהה, קורוזיה התנגדות, יהיה לספק לך את רוב נוחות לעבודה. שימוש : פשוט ומעשי רולר, באמצעות הכבידה והחלקה עבור הרמת עבודה, מיועד לשימוש עם חבל או כבל ביישומים פנימיים וחיצוניים כדי לתלות משקל דברים או להאיר עומס. יתרון : 360 תואר מסתובב למעלה טבעת עבור קלות חבל טיפול, חלק רולר מספק נהדר חבל חוצה. יישום : בשימוש נרחב במאמץ משיכה של חבל תיל פלדה או כלי חבל אחרים, מתאים לייצור מנופים קטנים שונים, מערכת דיג ודגם גלגלת. הערה : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר 1-3 שגיאות ממ. חבילה : 2 יחידות מ ' 25 נירוסטה אחת גלגלת בלוק.

Product Name:
Single Pulley Block
Size:
M25
Color:
Silver Tone
Material:
304 stainless steel
Wheel Diameter:
25mm
Groove Width:
11mm
Swivel Ring Width:
15mm
Overal Length:
85mm
Max Load Bearing:
150kg
High Quality:
Made of durable hard stainless steel, manufactured in strict process, strong, reliable, waterproof, anti-rust, anti-high temperature, corrosion resistance, will provide you the most convenience for work.
Use:
Simple and practical roller, using gravity and skating for lifting work, designed for use with rope or cord in indoor and outdoor applications to hang weight things or lighten load.
Advantage:
360 degree swivel top ring for ease rope handling, smooth roller provides great rope traverse.
Application:
Widely used in tractive effort of steel wire rope or other rope tools, suitable for the production of various small cranes, fishing system and pulley model.
Note:
Manual measurement, please allow 1-3mm errors.
Package:
2pcs M25 Stainless Steel Single Pulley Block :