מחזיק נשיאה של צביות עבור Motorola APX 4000 שני ידיות רדיו סוללה מורחבת עם טבעות D אש מצורפת ומשטרה

מארז רדיו מצויד באיכות : מיוצר עם עור מלוכד עמיד בפני עפר באיכות גבוהה עבור Motorola APX 4000 שלך ומרופד בהרגיש רך להגנה נוספת מפני שריטות. מקרה עמיד אחד : מיועד לפונקציה ולקלות. עיצוב הצמד משמש להתקנה קלה. טעינה גישה, יציאות מיקרופון וכפתורי צד במכשיר שלך : מעוצב באופן ארגונומי לשמירה על פונקציונליות מפתח עם הרדיו שלך באופן מאובטח. המקרה מאפשר לך לגשת ליציאות טעינה, מיקרופון מצורף וללחץ על כפתורי שיחה ברדיו שלך. תואם לרצועת הכתפיים : רצועת כתפיים נשלפת ומתכווננת נועדה להחזיק את מארז הרדיו שלך, להבטיח ולהגן על המכשיר שלך בכל תנועה. הערה : לא מגיע עם רצועת כתפיים. מיוצר במקרה של ארה"ב : עוצב ומיוצר בגאווה בארצות הברית. אחריות של 90 יום בחזרה. מארז רדיו מצויד באיכות : מיוצר עם עור מלוכד עמיד בפני עפר באיכות גבוהה עבור Motorola APX 4000 שלך ומרופד בהרגיש רך להגנה נוספת מפני שריטות. מקרה עמיד אחד : מיועד לפונקציה ולקלות. עיצוב הצמד משמש להתקנה קלה. טעינה גישה, יציאות מיקרופון וכפתורי צד במכשיר שלך : מעוצב באופן ארגונומי לשמירה על פונקציונליות מפתח עם הרדיו שלך באופן מאובטח. המקרה מאפשר לך לגשת ליציאות טעינה, מיקרופון מצורף וללחץ על כפתורי שיחה ברדיו שלך. תואם לרצועת הכתפיים : רצועת כתפיים נשלפת ומתכווננת נועדה להחזיק את מארז הרדיו שלך, להבטיח ולהגן על המכשיר שלך בכל תנועה. הערה : לא מגיע עם רצועת כתפיים. מיוצר במקרה של ארה"ב : עוצב ומיוצר בגאווה בארצות הברית. אחריות של 90 יום בחזרה. נבנה לצרכיך הקשים בכל יום, מחזיק נשיאת הרדיו המותאם לצבורה עבור מוטורולה APX 4000 הוא סולידי. זה עמיד, מגן וזה נראה ומרגיש נהדר! הנרתיק מיוצר עם עור מלוכד עבה עמיד בפני לכלוך ומצויד ברצועת כתפיים מתכווננת וניתנת להסרה כבדה לביטחון ותפקוד אולטימטיבי. מחזיק זה מיוצר בארצות הברית והוא מהונדס להחזיק מעמד. העיצוב הארגונומי מאפשר לך לגשת למכשיר שלך עם מצליפות שחרור קלות. פונקציות הדחיפה לשיחה, מיקרופון פונקציות טעינה של Motorola APX 4000 שלך נגישות בזמן המחזיק.