Enbiawit Silicone AirPods כיסוי מארז, התואם למארז AirPods 1/2, מקרה מגן על סיליקון עם מחזיק מפתח צמיד

【תאימות】 תואמת את Apple Air Pods Apple השנייה והדור הראשון בלבד. לא תואם ל- Air Pods דור שלישי, Air Pods Pro ו- Air Pods Pro 2. (Air Pods & Air Pods תיק טעינה לא כלול.). 【מיועד לנשים ובנות】 עם מחזיק מפתחות צמיד נייד המיועד במיוחד לבנות ונשים, מושלם לקישוט המקרה שלך עבור Air Pod 2 ו- 1 וקל לנשיאה. 【כיסוי מארז Air Pod פרופסיני】 כיסוי מגן זה של Air Pods העשוי מחומר סיליקון פרימיום, הגנה מוחלטת מפני שריטות, שריטות ובליטות. דיוק מעוצב להתאמה מושלמת של Air Pods שלך 2/1 טעינה. 【הגנה מלאה】 מארז הסיליקון הנוסף אבק בתחתית מאפשר להגן באופן מושלם של Air Pod 2 ו- 1. אנטי-טיפה, אנטי-סחרור ועמידה על אבק. 【החבילה כללה】 1*מקרה עבור Air Pods 2/1 Gen, 1*מחזיק מפתחות צמיד, (Air Pods ו- Air Pods תיק טעינה לא כלול.). 【תאימות】 תואמת את Apple Air Pods Apple השנייה והדור הראשון בלבד. לא תואם ל- Air Pods דור שלישי, Air Pods Pro ו- Air Pods Pro 2. (Air Pods & Air Pods תיק טעינה לא כלול.). 【מיועד לנשים ובנות】 עם מחזיק מפתחות צמיד נייד המיועד במיוחד לבנות ונשים, מושלם לקישוט המקרה שלך עבור Air Pod 2 ו- 1 וקל לנשיאה. 【כיסוי מארז Air Pod פרופסיני】 כיסוי מגן זה של Air Pods העשוי מחומר סיליקון פרימיום, הגנה מוחלטת מפני שריטות, שריטות ובליטות. דיוק מעוצב להתאמה מושלמת של Air Pods שלך 2/1 טעינה. 【הגנה מלאה】 מארז הסיליקון הנוסף אבק בתחתית מאפשר להגן באופן מושלם של Air Pod 2 ו- 1. אנטי-טיפה, אנטי-סחרור ועמידה על אבק. 【החבילה כללה】 1*מקרה עבור Air Pods 2/1 Gen, 1*מחזיק מפתחות צמיד, (Air Pods ו- Air Pods תיק טעינה לא כלול.).