מקרי הגומדרופ עמדת עמדת Apple iPad Pro 9.7 A1673, A1674, A1675 טאבלט מחוספס מארז זעזוע סופג כיסוי, שחור

A1673. A1674. A1675. מארז טבליות עמיד בפני זעזועים בבנייה מחוספס : מיועד להיות עמיד ועמיד בפני זעזוע באתרי בנייה, מגן על טבליות ה- Apple i Pad Pro 9.7 שלך מפני בליטות יומיומיות, כמו טיפות, שייקים וכו ' מקרה מוצק ויציב העשוי משני סוגים של חומרים עמידים כדי להגן על הטלפון שלך מפני השפעות על הגוף כולו. מארז טאבלט יציב שנועד לאפשר גישה נוחה לכל תוספות Apple i Pad Pro 9.7 וכפתורי בקרה; העיצוב אינו מפריע לכל שקעי Apple i Pad Pro 9.7 וכפתורי בקרה, כך שתוכלו ליהנות ממארז ההגנה המחוספס שקל לשימוש. תמיד ללבוש טאבלט אטום הלם נשיאה : עיצוב כיסוי גוף מלא עוטף עטוף Apple i Pad Pro 9.7 טאבלט כדי לשמור על המכשיר שלך מוגן מפני טיפות ושייקים. תאימות נבדקת מארז טבליות : מארז טאבלט מקרים של חניכיים נבדק כך שיתאים ל- Apple i Pad Pro 9.7 A1673, A1674 דגמים : . מארז טבליות עמיד בפני זעזועים בבנייה מחוספס : מיועד להיות עמיד ועמיד בפני זעזוע באתרי בנייה, מגן על טבליות ה- Apple i Pad Pro 9.7 שלך מפני בליטות יומיומיות, כמו טיפות, שייקים וכו ' מקרה מוצק ויציב העשוי משני סוגים של חומרים עמידים כדי להגן על הטלפון שלך מפני השפעות על הגוף כולו. מארז טאבלט יציב שנועד לאפשר גישה נוחה לכל תוספות Apple i Pad Pro 9.7 וכפתורי בקרה; העיצוב אינו מפריע לכל שקעי Apple i Pad Pro 9.7 וכפתורי בקרה, כך שתוכלו ליהנות ממארז ההגנה המחוספס שקל לשימוש. תמיד ללבוש טאבלט אטום הלם נשיאה : עיצוב כיסוי גוף מלא עוטף עטוף Apple i Pad Pro 9.7 טאבלט כדי לשמור על המכשיר שלך מוגן מפני טיפות ושייקים. תאימות נבדקת מארז טבליות : מארז טאבלט מקרים של חניכיים נבדק כך שיתאים ל- Apple i Pad Pro 9.7 A1673, A1674 דגמים : . סוף סוף מקרה מגן סופר + עמדת ללא פשרה. מקרי הגומדרופ מסתתרים על עמדת Apple i Pad Pro 9.7 מארז טאבלט מחוספס כולל עיצוב מחוספס מוכח עם מעמד שנעלם. המעמד מסתתר באופן גאוני לתבנית הגומי האחיזה הקלה, ויכול להיות מעורב בקלות עם היפוך ולחיצה. המסתור תומך בשני מצב; מצב צפייה ומצב הקלדה.