מקרה ארלגלן לאייפד מיני 6 מקרה דור 6 שחרור 2021 שחרור, מארז טאבלט דק-קיפול דק קלים+כיסוי מגן על ערות

מיועד רק ל- i Pad Mini 6 2021 שחרור 8.3 אינץ ', לא מתאים לדגם אחר ו- i Pad Mini 5/4/3/2/1 7.9inch. שינה אוטומטית/ערות : מגנטים חזקים יותר מבטיחים כי פונקציית השינה/הערות האוטומטית עוסקת במהירות בכל פעם. גזרות ופתחים מדויקים לטאבלט שלך עם גישה נוחה לכל תכונות הטאבלט. קל להתקנה ולהסרה. עיצוב עמדת כיסוי של תלת-קיפול : כיסוי ההפוך של עמדות הבעיטה מאפשר לך ליהנות מהאייפד שלך מבלי להחזיק אותו ביד. מארז פגז גב קשה למחשב הגן על הכרטיסייה A מפני זעזועים, טיפות והשפעות. רירית מיקרופייבר רכה עם חיצוני עור PU, מונעת את שריטת הטבליה שלך. מיועד רק ל- i Pad Mini 6 2021 שחרור 8.3 אינץ ', לא מתאים לדגם אחר ו- i Pad Mini 5/4/3/2/1 7.9inch. שינה אוטומטית/ערות : מגנטים חזקים יותר מבטיחים כי פונקציית השינה/הערות האוטומטית עוסקת במהירות בכל פעם. גזרות ופתחים מדויקים לטאבלט שלך עם גישה נוחה לכל תכונות הטאבלט. קל להתקנה ולהסרה. עיצוב עמדת כיסוי של תלת-קיפול : כיסוי ההפוך של עמדות הבעיטה מאפשר לך ליהנות מהאייפד שלך מבלי להחזיק אותו ביד. מארז פגז גב קשה למחשב הגן על הכרטיסייה A מפני זעזועים, טיפות והשפעות. רירית מיקרופייבר רכה עם חיצוני עור PU, מונעת את שריטת הטבליה שלך.