מוצרי Speck Presidio Grip iPhone XS Max מקרה, גרפיט אפור/פחם אפור, דגם: 117106-5731

כדי להבטיח ש- Speck Presidio Grip מציע את ההגנה האולטימטיבית לאייפון שלך, הוא נפל מגובה של מטר וחצי מספר פעמים על ידי מעבדות צד ג '. Impactium הוא חומר סופג זעזוע דינאמי חדשני שמקים מקרים של Presidio Grip. אימפקטיום העלה את שומרי הלוח המרים מסך טיפות ישירות על פני הטלפון ומונע נזק כששוכב שטוח. ביצענו אופטימיזציה של העיצוב ליצירת המקרה השכבה הכפולה הדליל ביותר ש- Speck ביצע אי פעם, תוך שיפור ההגנה. גימור מט חדש מתנגד לשריטות ומציע סגנון מודרני עם מגוון צבעים אלגנטיים ותוססים; Presidio Grip משלב רכסי גומי מורמים כדי לספק אחיזה ללא החלקה. רכיבים כלולים : מארז טלפון. דגמי טלפון תואמים : Apple i Phone XS Max. כדי להבטיח ש- Speck Presidio Grip מציע את ההגנה האולטימטיבית לאייפון שלך, הוא נפל מגובה של מטר וחצי מספר פעמים על ידי מעבדות צד ג '. Impactium הוא חומר סופג זעזוע דינאמי חדשני שמקים מקרים של Presidio Grip. אימפקטיום העלה את שומרי הלוח המרים מסך טיפות ישירות על פני הטלפון ומונע נזק כששוכב שטוח. ביצענו אופטימיזציה של העיצוב ליצירת המקרה השכבה הכפולה הדליל ביותר ש- Speck ביצע אי פעם, תוך שיפור ההגנה. גימור מט חדש מתנגד לשריטות ומציע סגנון מודרני עם מגוון צבעים אלגנטיים ותוססים; Presidio Grip משלב רכסי גומי מורמים כדי לספק אחיזה ללא החלקה. רכיבים כלולים : מארז טלפון. דגמי טלפון תואמים : Apple i Phone XS Max. אנו יוצרים מקרים עטורי פרסים שנועדו להשפיע-ולקחת אחד מהם. מאז 2001 אנו מייצרים מוצרים ייחודיים לסמארטפונים, טאבלטים, מחשבים ניידים, שעונים ותרמילים מובילים בעולם. Speck מייצרת מוצרים המיועדים להשפעה כדי להגן על הטכנולוגיה שאתה סומך עליהם. עם איזון של קווים דקים והגנה בדרגה צבאית, אנו מספקים הבדל שאתה יכול לראות ולהרגיש. ההבטחה שלנו : הגנה ללא פשרה. עם Speck, אתה מקבל הגנה מיטבית וכל השאר : עיצוב יפהפה, קווים מלוטשים ופרטים תכליתיים.