מכסה מגן על דגל טרנסג'נדרי כיסוי דק עבור בקר מתגים עם מעמד ואחיזת אגודל

חומר : מיוצר עם חומר מחשב נגד סקרט. מקרה המגן ל- Switch נותן הגנה מלאה לקונסולה הראשית, השמחה והמסך, מגן בצורה מושלמת את המכשיר שלך מפני בליטות, טיפות, נפילות, שריטות, אבק וטביעות אצבעות. מגע רך : קל להחזיק ביד. תחושת מגע קל ומשקל טוב. עיצוב מובלט ייחודי הוא לא החלקה, עמידה ומסוגננת, ומספק אחיזה נוחה שמתוחזקת ומשוחקת ברציפות. עיצוב : כיסוי ההגנה על קונסולת המשחקים שלנו קל במשקל. כל כיסוי מגן מעוצב בתבניות ייחודיות, חמוד אך מעשי, שנועד להציע הגנה מלאה למתג שלך. התאמה מושלמת : קל לעלות ולכבות. מעוצב עם גזרות ממוקמות במיוחד, תומך בגישה לכל חלקי המתג ומאפשר גישה לכל הכפתורים. החבילה כלולה : 2 x כיסויי ידית+2 x פגזים תחתונים+1 x מארז אחורי של המנוע. חומר : מיוצר עם חומר מחשב נגד סקרט. מקרה המגן ל- Switch נותן הגנה מלאה לקונסולה הראשית, השמחה והמסך, מגן בצורה מושלמת את המכשיר שלך מפני בליטות, טיפות, נפילות, שריטות, אבק וטביעות אצבעות. מגע רך : קל להחזיק ביד. תחושת מגע קל ומשקל טוב. עיצוב מובלט ייחודי הוא לא החלקה, עמידה ומסוגננת, ומספק אחיזה נוחה שמתוחזקת ומשוחקת ברציפות. עיצוב : כיסוי ההגנה על קונסולת המשחקים שלנו קל במשקל. כל כיסוי מגן מעוצב בתבניות ייחודיות, חמוד אך מעשי, שנועד להציע הגנה מלאה למתג שלך. התאמה מושלמת : קל לעלות ולכבות. מעוצב עם גזרות ממוקמות במיוחד, תומך בגישה לכל חלקי המתג ומאפשר גישה לכל הכפתורים. החבילה כלולה : 2 x כיסויי ידית+2 x פגזים תחתונים+1 x מארז אחורי של המנוע. מקרה תואם למתג, כיסוי מארז מגן למתג עם כובעי אחיזת אגודל המעוצבים עם הדפסה.