Viewsonic PJD5133 SVGA DLP מקרן - HDMI, 2700 לומן, 3000: 1 DCR, 120 הרץ/3D מוכן, רמקול

מקרן DLP של SVGA 800x600; 2700 ANSI Lumens, ניגודיות 3000 : 1; עדשת זום אופטית 1.1x; 8 מצבי תמונה מוגדרים מראש, כולל, בהיר, קולנוע, לוח לבן וכו '; יחס לזרוק 1.97? 2.17 : 1; מספר כניסות : HDMI, RGB כפול ב-, Composite, S-Video, RGB OUT, AUDIO פנימה/OUT, RS232; תומך ב- HD 720p ו- 1080i/P עם HDMI. 120 הרץ/מוכן 3 D; תיקון אבן מפתח דיגיטלי +/- 40 °; רמקול משולב 1 W. נייד 5.7 פאונד. מִשׁקָל; חיי מנורה : 5000/6000 (רגיל/אקו); Apple Mac תואם. דורש את מעבד הווידיאו Viewsonic VP3 D1 3 D כדי להמיר פורמטים של 3 D HD לתצוגה במקרנים מוכנים לתלת מימד או DLP מוכנים לתלת מימד עם HDMI. מצב אקולוגי לחיסכון באנרגיה, חיי מנורה ארוכים יותר ורעש הפעלה מופחת; שלט רחוק עם סוללות כלול. מקרן DLP של SVGA 800x600; 2700 ANSI Lumens, ניגודיות 3000 : 1; עדשת זום אופטית 1.1x; 8 מצבי תמונה מוגדרים מראש, כולל, בהיר, קולנוע, לוח לבן וכו '; יחס לזרוק 1.97? 2.17 : 1; מספר כניסות : HDMI, RGB כפול ב-, Composite, S-Video, RGB OUT, AUDIO פנימה/OUT, RS232; תומך ב- HD 720p ו- 1080i/P עם HDMI. 120 הרץ/מוכן 3 D; תיקון אבן מפתח דיגיטלי +/- 40 °; רמקול משולב 1 W. נייד 5.7 פאונד. מִשׁקָל; חיי מנורה : 5000/6000 (רגיל/אקו); Apple Mac תואם. דורש את מעבד הווידיאו Viewsonic VP3 D1 3 D כדי להמיר פורמטים של 3 D HD לתצוגה במקרנים מוכנים לתלת מימד או DLP מוכנים לתלת מימד עם HDMI. מצב אקולוגי לחיסכון באנרגיה, חיי מנורה ארוכים יותר ורעש הפעלה מופחת; שלט רחוק עם סוללות כלול. תיאור המוצר PJD5133 הוא מקרן DLP של SVGA 800 X600 גבוה עם 2700 ANSI Lumens ויחס ניגודיות 3000 : 1. עם עיצוב דק חדש בגובה 3.2 אינץ 'בלבד, מה שהופך אותו לאידיאלי לעבור מחדר לחדר בקמפוס או במשרד. מקרן זה מציע מגוון של תכונות חומרה ותוכנה הכוללות HDMI, אפשרויות קלט מרובות מחשב וידאו, זום אופטי 1.1x ידני, תיקון אבן מפתח אנכית, 120 הרץ/מוכן תלת-ממדי, תומך אות וידאו HD ורמקול משולב. תכנון חסר פילטר ומצב ECO חסכון באנרגיה מספקים תחזוקה קלה וחיי מוצר אמינים. העיצוב הקל משקל PJD5133 אידיאלי לשימוש בשולחן השולחן או התקנת תקרה הן בכיתות ובמשרדי התאגידים. צריכה של 50 /60 הרץ (אוניברסלי) 235 W (סוג) /