שדרוג עבה מיני מקרן 1080p 1800lumen נייד LCD LED מקרן ביתי קולנוע USB תואם 3D Beamer

חיבור המקרן דרך כבל הנתונים שלך (כבל החשמל אינו חוקי). באופן זה, המקרן יכול להראות לטלפון שלך למסך המקרן הגדול. בהשוואה לשימוש בתצוגה סינכרונית אלחוטית Wi Fi, מדוע אנו בוחרים בתצוגה הסינכרונית של הכבלים. מבלי להיות מוגבל לסביבת אות Wi Fi הנתב. ניתן להשתמש בו בכל פעם ובכל מקום שתרצו. מבלי להיות מוגבל לחוזק של אות ה- wifi ולמהירות הרשת. אין שלב פיגור ועיכוב. חיבור המקרן דרך כבל הנתונים שלך (כבל החשמל אינו חוקי). באופן זה, המקרן יכול להראות לטלפון שלך למסך המקרן הגדול. בהשוואה לשימוש בתצוגה סינכרונית אלחוטית Wi Fi, מדוע אנו בוחרים בתצוגה הסינכרונית של הכבלים. מבלי להיות מוגבל לסביבת אות Wi Fi הנתב. ניתן להשתמש בו בכל פעם ובכל מקום שתרצו. מבלי להיות מוגבל לחוזק של אות ה- wifi ולמהירות הרשת. אין שלב פיגור ועיכוב. חיבור המקרן דרך כבל הנתונים שלך (כבל החשמל אינו חוקי). בדרך זו המקרן יכול להראות לטלפון שלך למסך המקרן הגדול. סביבת האות Wi Fi של הנתב. ניתן להשתמש בו בכל פעם ובכל מקום שתרצו. מבלי להיות מוגבל לחוזק של אות ה- wifi ולמהירות הרשת. אין שלב פיגור ועיכוב. תקע ושיחק של i OSMobile, בעוד שאנדרואיד זקוקה רק למערכת Debugging.IOS פשוטה להיות מעל 9.0 +הכניסו אותו לכיס או בתיק וקל לקחת אותו.