אסטרטגיות לפתרון בעיות

ההדרכות המקוונות של אדג ' ט קלות, אינטראקטיביות ומהנות!. הדרכה זו נועדה לסייע לאחיות הנוכחיות או העתידיות לחשוב בצורה ביקורתית, לפתור בעיות ולקבל החלטות קליניות במיומנות ובביטחון רב יותר. מיועד לסטודנטים לסיעוד ואחיות בפרקטיקה קלינית. הרכישה כוללת גישה להדרכה זו עבור אדם אחד למשך 120 יום. הדרכה זו נועדה לסייע לאחיות הנוכחיות או העתידיות לחשוב בצורה ביקורתית, לפתור בעיות ולקבל החלטות קליניות במיומנות ובביטחון רב יותר. בנוסף, הוא מספק הזדמנויות ללומדים ליישם את השיטות, האסטרטגיות והכישורים המתוארים במדריך במצבים קליניים לדוגמה. בסיום הדרכה זו, הלומדים צריכים להיות מסוגלים : לתאר מדוע פתרון בעיות חשוב בפועל סיעוד. הגדר מונחים הקשורים בדרך כלל לפתרון בעיות. דון במודל עיבוד המידע כבסיס תיאורטי לפתרון בעיות. דון במיומנויות אינטלקטואליות המשמשות לעתים קרובות על ידי אנשים במהלך תהליך פתרון הבעיות. לדון אסטרטגיות נפוצות בשימוש על ידי אנשים כדי לסייע בפתרון בעיות. תאר שיטות המשמשות לעתים קרובות על ידי פותרי בעיות כדי ליצור פתרונות פוטנציאליים לבעיות. ציין שמונה שלבים המוצעים לפתרון בעיות. זהה פעילויות שיש לכלול בכל אחד משמונה השלבים המוצעים בתהליך פתרון הבעיות. הסבירו כיצד אחיות מעבירות מיומנויות, אסטרטגיות ושיטות לפתרון בעיות המשמשות במצבי חיים יומיומיים למסגרת הקלינית. זהה אסטרטגיות לפתרון בעיות הנפוצות על ידי אחיות במסגרת הקלינית. תאר גורמים שאחיות צריכות לקחת בחשבון כאשר הן פותרות בעיות במצבים קליניים. בהינתן מדגם קליני סיעוד מצבים, לזהות את הכישורים האינטלקטואליים המתאימים ביותר, אסטרטגיות, ושיטות לשימוש לפתרון בעיות. בחר את המשאב הטוב ביותר למידע במצבי בעיה קליניים מדומים. קבל החלטות מתאימות במצב קליני מדומה באמצעות פתרון בעיות ומיומנויות חשיבה ביקורתית, אסטרטגיות, שיטות וצעדים המוצגים בתוכנית.