וו מגבת פראייקר, פלסטיק פשוט תלוי קיר מתלים למגבות אמבטיה, מתלי אחסון מדף מטבח קולב 2 חבילה, b

[חסוך מקום ויפה] : בר מגבות שומר חלל זה בהחלט חובה לכל חדר אמבט , קיר, דלת וכו '. [חובה כבדה וחלודה ללא חלודה] : מוגדר של ABS המבטיח איכות ואריכות חיים. מקס. עומס : 5 ק"ג. גימור חמצן, בנה כדי להתנגד לשריטות יומיומיות. [גמיש ומושלם] : כל כך מושלם לתלייה ולארגון מגבת הפנים שלך, מגבות ידיים, מגבות רחצה קטנות ובגדים לפי הסדר. ונדחף אל הקיר כאשר אינו בשימוש לאחסון לחיסכון בחלל. [התקנה קלה] : סרגל מגבות שומר שומר זה קל להתקנה על הקיר חתיכה אחת ללא מכלול; לחץ בקלילות, התקן תוך שנייה ותלה פריטים באופן מיידי. [שירותי לקוחות] : להיות כל כך בטוחים באיכותם והעמידות המילה של המוצר המדהים הזה אנו מציעים לך ערבות שביעות רצון של 100% כסף! נסה זאת היום ובמקרה הבלתי סביר שהוא לא יעמוד בציפיות שלך אנא צור איתנו קשר בחופשיות!. [חסוך מקום ויפה] : בר מגבות שומר חלל זה בהחלט חובה לכל חדר אמבט , קיר, דלת וכו '. [חובה כבדה וחלודה ללא חלודה] : מוגדר של ABS המבטיח איכות ואריכות חיים. מקס. עומס : 5 ק"ג. גימור חמצן, בנה כדי להתנגד לשריטות יומיומיות. [גמיש ומושלם] : כל כך מושלם לתלייה ולארגון מגבת הפנים שלך, מגבות ידיים, מגבות רחצה קטנות ובגדים לפי הסדר. ונדחף אל הקיר כאשר אינו בשימוש לאחסון לחיסכון בחלל. [התקנה קלה] : סרגל מגבות שומר שומר זה קל להתקנה על הקיר חתיכה אחת ללא מכלול; לחץ בקלילות, התקן תוך שנייה ותלה פריטים באופן מיידי. [שירותי לקוחות] : להיות כל כך בטוחים באיכותם והעמידות המילה של המוצר המדהים הזה אנו מציעים לך ערבות שביעות רצון של 100% כסף! נסה זאת היום ובמקרה הבלתי סביר שהוא לא יעמוד בציפיות שלך אנא צור איתנו קשר בחופשיות!. שם : מגבת פראיירית קומפלקנטיות : 2 pcsmaterial : abscolor : whitesize : 11.5*6.4 סמ"ש טיפול משטח : שיטת ההתקנה האלקטרוסטטית : אין משקל אגרוף : 205 GNOTE : בשל צג השונה ואפקט האור, הצבע בפועל של הפריט עשוי להיות שונה מעט מהצבע הראה בתמונות. תודה! אנא אפשר סטיית מדידה של 1-3 ס"מ בגלל מדידה ידנית.