4 אמהות מאמרו נדנדה לתינוק רב תנועה, נדנדה לתינוק בלוטות ' עם 5 תנועות ייחודיות, אפור

אתה יכול להחזיר פריט זה מכל סיבה : אין דמי משלוח. הפריט חייב להיות מוחזר במצב חדש ושאינו בשימוש. עבור אל ההזמנות שלך כדי להתחיל את ההחזר. הדפס את תווית המשלוח חזרה. שלח אותו!. אתה יכול להחזיר פריט זה מכל סיבה : אין דמי משלוח. הפריט חייב להיות מוחזר במצב חדש ושאינו בשימוש. עבור אל ההזמנות שלך כדי להתחיל את ההחזר. הדפס את תווית המשלוח חזרה. שלח אותו!. 5 הורה בהשראת תנועות, 5 מהירויות, ו 4 מובנה נשמע. מצא את רו שלך, אך ורק באפליקציית 4 אמהות, מוציא את הניחושים ממציאת שילוב התנועה והמהירות הנכונים לתינוק. פונקציונליות בלוטות ' - הזרם את המוסיקה המועדפת עליך לתינוק, והתאם בקלות תנועה, מהירות או צליל באמצעות אפליקציית 4 אמהות. שילוב בית חכם אלחוטי-שליטה קולית עם אלקסה וגוגל הום (כרגע בשלב בטא). רתמה להמרה מ 5 נקודות ל 3 נקודות, לפי הצורך . צעצוע נייד עם אינטראקטיבי, הפיך צעצוע כדורי הכוללים רעשן, מראה להתקמט כדור. מתכוונן להישען. מתאם זרם חילופין (אין צורך בסוללות) . הרכבה ללא כלים . נדנדת התינוק מרובת התנועות של מאמרו היא הנדנדה היחידה שזזה כמוך. בהשראתך, התנועות שלנו מחקות את המקצבים והתנועות הטבעיים של ההורים כדי להפוך למרחב המוכר ביותר להנחת תינוקך בבטחה כאשר הם לא יכולים להיות בזרועותיך. המאמארו נותן להורים רגע דיבורית בזמן שהתינוק שלך צופה בנוחות וחוקר את העולם סביבם. אז קדימה, בדוק את המטלות שלך בידיעה שהתינוק מאושר לצידך. ניצחון-ניצחון. עם חמש תנועות, חמש מהירויות, וארבעה צלילים, תוכל להתאים כל נסיעה כך התינוק שלך הוא אירח ותוכן, מה מצב הרוח שלהם. התכונה החדשה של מצא את רו שלך באפליקציית 4 אמהות תעזור לך לגלות את שילוב התנועה והמהירות הדומים ביותר לשלך, ותומך במעבר חלק מזרועותיך לנדנדה. תכונות בית חכם כמו תאימות בלוטות ' ושליטה קולית, עם אלקסה וגוגל הום (כרגע בשלב בטא), מאפשרות למארו להשתלב בביתכם. בטיחות היא בראש סדר העדיפויות שלנו. מוצר זה אינו מיועד, מתוכנן או משווק לשינה או לשימוש ללא פיקוח. אם התינוק נרדם, העבירו את התינוק בהקדם האפשרי למשטח שינה יציב ושטוח כמו עריסה או עריסה. .